Din faina, sare, ou, ulei si apa se face un aluat. Se da la rece. Legumele se toaca si se dinstuie in putin ulei. Se condimenteaza cu sare, piper, boia. Se iau de pe foc si se amesteca cu ouale, creme fraiche si putina verdeata tocata.
Se intinde aluatul in forma de dreptunghi, se pun legumele, se ruleaza si se unge cu lapte. Se coace 40 min.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii