Se toaca ceapa foarte marunt si se pune la calit in uleiul de masline extravirgin, cand s-a inmuiat un pic se adauga dovleceii ,in prealabil spalati si taiati felii cu coaja cu tot. Se lasa la calit pana se inmoaie un pic,se adauga sarea,si se opreste focul. Se adauga mozzarella sau casul taiate bucati destul de potrivite se amesteca.
totul si se toarna intr-o forma unsa cu ulei de masline si se presara deasupra pesmetul.Se da la cuptorul incins la 200grade timp de 30 min circa pana pesmetul e bine rumenit.Se serveste atat cald cat si rece ca aperitiv sau garnitura, ca fel principal la cina, cum doriti, este foarte foarte gustos
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii