Spalam si zvantam carnea de oaie cu servete de hartie. Daca e cazul o desosam si o potionam. Eu am avut doua felii de pulpa de oaie asa ca nu am mai avut ce portiona ;)
Pisam usturoiul si pregatim condimentele intr-un vas. Amestecam condimentele pana obtinem o pasta si frecam bine carnea cu ea.
Turnam apoi doua linguri de vin alb peste carne si asta-i tot.
Impachetam in folie alimentara si tinem la frigider 5-7 zile. O mai intoarcem dupa cateva zile ca sa stea umeda pe toate partile.
Frigem pastrama pe gratar, in tigaie sau la cuptor la tava...o bunatate!
Servim cu cartofi prajiti, mamaliguta, castraveciori murati si must. Prea bun, un adevarat ospat…
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii