autor:

kamkrys75

» » Mancaruri cu peste

Pastrav A la Venitienne

Autor: kamkrys75 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 noiembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kamkrys75 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 noiembrie 2014

Ingrediente
4 pastravi eviscerati,curatati si bine uscati, 80 gr unt, 1 lingurita de sare, 1 lingurita piper, 1 ligurita rozmarin tocat, 1 lingurita cimbru tocat, 2-3 catei de usturoi tocati, 1 lingurita coaja de lamaie rasa, 2 liguri ulei de masline, pesmet, ulei, zeama de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

1.Amestecati untul cu sarea, piperul, coaja de lamaie, rozamarinul, cimbrul si usturoiul tocat pana obtineti un amestec omogen.
2.Umpleti interiorul pestilor cu amestecul de unt.
3.Asezati pestii intr-un vas si puneti peste ei zeama de lamaie si uleiul de masline. Dati la frigider pentru o ora.
4.Treceti pestii prin pesmet, apoi ii asezati pe gratarul cuptorului(preincalzit la 190 gr). Sub gratar puneti o tava acoperita cu hartie pentru copt. Lasati pestii in cuptor timp de 20 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav A la Venitienne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
CLATITE DANTELATE CU SOMON SI BRANZA DE CAPRA

CLATITE DANTELATE CU SOMON SI BRANZA DE CAPRA

Imi plac clatitele. In fel si chip: dulci, sarate, mai subtiri sau mai groase, rotunde sau in forme

16 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Cod la cuptor cu rosii cherry si cartofi in sos de capere

Cod la cuptor cu rosii cherry si cartofi in sos de capere

Fierbeti cartofii in apa sarata pana devin fragezi dar sa nu se rupa. Scurgeti si taiati felii groase. Amestecati

3 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Roxana Vasile , 30 noiembrie 2014

    oare merge si cu alt fel de peste ?

  • Fara foto

    Roxana Vasile , 30 noiembrie 2014

    suna delicios , a incercat-o cineva ?

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 pastravi eviscerati,curatati si bine uscati
  • 80 gr unt
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita piper
  • 1 ligurita rozmarin tocat
  • 1 lingurita cimbru tocat
  • 2-3 catei de usturoi tocati
  • 1 lingurita coaja de lamaie rasa
  • 2 liguri ulei de masline
  • pesmet
  • ulei
  • zeama de lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de kamkrys75
tarta cu mere

tarta cu mere

Pentru aluat Se amesteca untul cu zaharul pana se omogenizeaza,dupa care se adauga galbenusul,apoi

57 voturi    6 comentarii
59 min
Prajituri
tarta cu fructe de padure

tarta cu fructe de padure

Se bat 4 albusuri, se adauga 3 linguri cu zahar, apoi separat se bat 3 galbenusuri impreuna cu 3

80 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Cozonac

Cozonac

Pregatiti ingredientele pe o tava pentru a le avea la indemana. Cerneti faina intr-un castron

24 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Zacusca de peste (Reteta originala preluata de la Manastirea Varatec)