autor:

kamkrys75

» » Mancaruri cu peste

Pastrav A la Venitienne

Autor: kamkrys75 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 noiembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kamkrys75 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 noiembrie 2014

Ingrediente
4 pastravi eviscerati,curatati si bine uscati, 80 gr unt, 1 lingurita de sare, 1 lingurita piper, 1 ligurita rozmarin tocat, 1 lingurita cimbru tocat, 2-3 catei de usturoi tocati, 1 lingurita coaja de lamaie rasa, 2 liguri ulei de masline, pesmet, ulei, zeama de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

1.Amestecati untul cu sarea, piperul, coaja de lamaie, rozamarinul, cimbrul si usturoiul tocat pana obtineti un amestec omogen.
2.Umpleti interiorul pestilor cu amestecul de unt.
3.Asezati pestii intr-un vas si puneti peste ei zeama de lamaie si uleiul de masline. Dati la frigider pentru o ora.
4.Treceti pestii prin pesmet, apoi ii asezati pe gratarul cuptorului(preincalzit la 190 gr). Sub gratar puneti o tava acoperita cu hartie pentru copt. Lasati pestii in cuptor timp de 20 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav A la Venitienne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Plachie de novac

Plachie de novac

Curatam,spalam si taiem julienne ceapa si ardeii.Punem ceapa la calit la foc domol pana se inmoaie

8 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Stiuca in sos de vin si lamaie la cuptor

Stiuca in sos de vin si lamaie la cuptor

Pasul 1: Zdrobim usturoiul. Adaugam piper proaspat macinat si sare. Turnam uleiul de masline si

6 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Roxana Vasile , 30 noiembrie 2014

    oare merge si cu alt fel de peste ?

  • Fara foto

    Roxana Vasile , 30 noiembrie 2014

    suna delicios , a incercat-o cineva ?

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 pastravi eviscerati,curatati si bine uscati
  • 80 gr unt
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita piper
  • 1 ligurita rozmarin tocat
  • 1 lingurita cimbru tocat
  • 2-3 catei de usturoi tocati
  • 1 lingurita coaja de lamaie rasa
  • 2 liguri ulei de masline
  • pesmet
  • ulei
  • zeama de lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de kamkrys75
tarta cu mere

tarta cu mere

Pentru aluat Se amesteca untul cu zaharul pana se omogenizeaza,dupa care se adauga galbenusul,apoi

57 voturi    6 comentarii
59 min
Prajituri
tarta cu fructe de padure

tarta cu fructe de padure

Se bat 4 albusuri, se adauga 3 linguri cu zahar, apoi separat se bat 3 galbenusuri impreuna cu 3

80 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Cozonac

Cozonac

Pregatiti ingredientele pe o tava pentru a le avea la indemana. Cerneti faina intr-un castron

24 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Somon la cuptor in crusta de aluat fraged Somon la cuptor in crusta de aluat fraged

Mai intai vom pregati aluatul, ca sa aiba timp sa se odihneasca. Intr-un vas punem faina si sarea, peste care vom adauga untul rece,

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lup de mare cu legume si orez negru Lup de mare cu legume si orez negru

Pestele curatat se pune la marinat pentru cel putin 30 min, impreuna cu continutul plicului de condiment lichid. Dupa marinare punem

0 voturi    0 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste
Zacusca de peste (Reteta originala preluata de la Manastirea Varatec)