autor:

kamkrys75

» » Mancaruri cu peste

Pastrav A la Venitienne

Autor: kamkrys75 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 noiembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kamkrys75 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 noiembrie 2014

Ingrediente
4 pastravi eviscerati,curatati si bine uscati, 80 gr unt, 1 lingurita de sare, 1 lingurita piper, 1 ligurita rozmarin tocat, 1 lingurita cimbru tocat, 2-3 catei de usturoi tocati, 1 lingurita coaja de lamaie rasa, 2 liguri ulei de masline, pesmet, ulei, zeama de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

1.Amestecati untul cu sarea, piperul, coaja de lamaie, rozamarinul, cimbrul si usturoiul tocat pana obtineti un amestec omogen.
2.Umpleti interiorul pestilor cu amestecul de unt.
3.Asezati pestii intr-un vas si puneti peste ei zeama de lamaie si uleiul de masline. Dati la frigider pentru o ora.
4.Treceti pestii prin pesmet, apoi ii asezati pe gratarul cuptorului(preincalzit la 190 gr). Sub gratar puneti o tava acoperita cu hartie pentru copt. Lasati pestii in cuptor timp de 20 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav A la Venitienne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste alb in folie

Peste alb in folie

Marinam pestele in zeama de lamaie, sare si piper pentru 30 minute.Taiem felii ceapa si morcovul. Pregatim

2 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
File de pangasius rulat pe pat de ciuperci

File de pangasius rulat pe pat de ciuperci

-Stropesc pestele cu zeama de lamaie. -Calesc ceapa,adaug ciupecile,o ceasca de apa,condimentez

5 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Roxana Vasile , 30 noiembrie 2014

    oare merge si cu alt fel de peste ?

  • Fara foto

    Roxana Vasile , 30 noiembrie 2014

    suna delicios , a incercat-o cineva ?

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 pastravi eviscerati,curatati si bine uscati
  • 80 gr unt
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita piper
  • 1 ligurita rozmarin tocat
  • 1 lingurita cimbru tocat
  • 2-3 catei de usturoi tocati
  • 1 lingurita coaja de lamaie rasa
  • 2 liguri ulei de masline
  • pesmet
  • ulei
  • zeama de lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de kamkrys75
tarta cu mere

tarta cu mere

Pentru aluat Se amesteca untul cu zaharul pana se omogenizeaza,dupa care se adauga galbenusul,apoi

57 voturi    6 comentarii
59 min
Prajituri
tarta cu fructe de padure

tarta cu fructe de padure

Se bat 4 albusuri, se adauga 3 linguri cu zahar, apoi separat se bat 3 galbenusuri impreuna cu 3

80 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Cozonac

Cozonac

Pregatiti ingredientele pe o tava pentru a le avea la indemana. Cerneti faina intr-un castron

23 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Spigola in cariera de sare