Se spala dovleceii si prazul, se curata si se portioneaza, dupa care se amesteca cu bulionul, tijele de telina maruntite si pasta de ardei. Se pun intr-o tava termorezistenta cu pereti mai inalti (lasa zeama), iar peste ele se asaza frumos pastravii in care se indeasa, cu zgarcenie :), cate o bucatica mica de unt slab, pe principiul ca putin unt n-a omorat pe nimeni, dar clar face minuni in privinta gustului final :), patrunjel tocat, felii de usturoi si cate doua felii de lamaie. Cateva felii de lamaie am pus si deasupra.
Se da la cuptor, la 180°C, pentru aproximativ 45 de minute. Legumele raman usor crocante, iar zeama lasata de ele este dementiala. Mai ales daca inmoi in ea o bucata de paine neagra.
Eu prefer sa dezosez pestele imediat dupa gatire. E mai simplu cat este inca cald si nu ma murdaresc decat o singura data.
Mai multe retete pe http://bucatarealaindoi.blogspot.ro/
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii