autor:

VALENTIN LITA

» » Mancaruri cu peste

PASTRAV IN CRUSTA DE COSTITA

Autor: VALENTIN LITA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: VALENTIN LITA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 iunie 2008

Ingrediente
PENTRU 10 PORTII :, - pastrav eviscerat - 1 buc, - lamai - 0.200, - ciuperci champignon - 0.100, - rosii - 0.200, - bacon ( costita ) - 0.350, - ulei masline - 0.100, - sare - 0.010, - piper alb - 0.0001, - cartofi - 1.000, - morcovi - 0.500, - conopida - 0.700

Dificultate: Medie Timp: 25 min

10 voturi

Mod de preparare

Pastravul eviscerat si spalat bine se umple cu felii de ciuperci, rosii si lamaie , se marineaza cu ulei de masline, sare si piper alb , se impatureste ( se bardeaza ) cu transe subtiri de bacon ( costita )si se frige pe gratar , pe o parte si pe alta.
Din cartofi se executa cocoti ( butoiase ) , care se fierb de consistenta cartofilor naturi.
Morcovii se taie sub forma de bastoase, care se fierb in apa cu sare.
Conopida se desface buchetele si se fierbe in apa cu sare.
Preparatul se prezinta astfel : pestele fript se pune pe farfurie, alaturi de legume. Se poate decora cu felii de lamaie sau la imaginatia celui care este bucatar de servici.
Daca ti-a placut reteta noastra "PASTRAV IN CRUSTA DE COSTITA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste de rau, prajit

Peste de rau, prajit

Pestele de rau, curatat (e mai bun daca e prins de mana ta) se sareaza si se trece prin faina amestecata

10 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Pangasius in crusta de cartofi

Pangasius in crusta de cartofi

Fileurile se spala,se zvanta apoi se condimenteaza si se sareaza dupa gust . Cartofii curatati se

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 iunie 2011

    Tare bun, dar si aspectuos.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2009

    Ce bine arataaaaa!Bun,bun.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009

    Bun,bun,bun...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 iulie 2009

      Arata foarte bine...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 23 iulie 2009

      Super arata,felicitari.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 23 iulie 2009

      Frumos prezentat! Simplu de facut. Dietetic.Bravo!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

      E tare aspectos platoul, imi place.

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2009

      Cred ca e delicios!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

25 min

10 voturi

Ingrediente

  • PENTRU 10 PORTII :
  • - pastrav eviscerat - 1 buc
  • - lamai - 0.200
  • - ciuperci champignon - 0.100
  • - rosii - 0.200
  • - bacon ( costita ) - 0.350
  • - ulei masline - 0.100
  • - sare - 0.010
  • - piper alb - 0.0001
  • - cartofi - 1.000
  • - morcovi - 0.500
  • - conopida - 0.700

Raporteaza reteta

Retete
de VALENTIN LITA
RULOURI DE COD LA CUPTOR

RULOURI DE COD LA CUPTOR

Doua fileuri de cod se aplatizeaza usor, se condimenteaza cu amestecul pentru peste. Spanacul proaspat

8 voturi    4 comentarii
25 min
Mancaruri cu peste
FRIGARUI MUNTENESTI

FRIGARUI MUNTENESTI

Ficateii de pui se taie in bucati. Ardeiul gras se taie in bucati mari. Ciupercile se taie in patru.Kaizerul

8 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
SALATA ARTEMIS

SALATA ARTEMIS

Salata verde se spala bine, se taie in fasii fine. Pieptul de pui se frige pe gratar, dupa care se

12 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Tare bun, dar si aspectuos.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tocanita de mazare noua si cod Tocanita de mazare noua si cod

Se curata ceapa si prazul si se toaca julien, apoi se pun la calit in ulei. Se curata morcovul, se toaca marunt si se adauga peste

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

2 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
"Musaca" dietetica de mazare si fasole cu somon