Se aseaza intr-o tava de cuptor cu marginile mai inalte un pat de sare,peste care se aseaza pastravul intreg curatat,si uscat cu servet de hartie sa nu se lipeasca sare de el, se introduce in peste o felie de lamaie subtire, se presara piper,si o foie de dafin.
Se toarna peste pastravi sare cat sa acoperi pesti si se da la cuptor pentru 25-30 minute.
Se scoate tava din cuptor se lasa putin sa se racoreasca,se scoate pestele pe farfurie si se dezlipeste pielea.
Se desface foarte usor de sira spinarii si se consuma cu garnitura de orez - de preferinta.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii