pastrav in sare

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pastrav
  • sare dura
  • piper
  • lamaie
  • foi de dafin

Mod de preparare

Se aseaza intr-o tava de cuptor cu marginile mai inalte un pat de sare,peste care se aseaza pastravul intreg curatat,si uscat cu servet de hartie sa nu se lipeasca sare de el, se introduce in peste o felie de lamaie subtire, se presara piper,si o foie de dafin.

Se toarna peste pastravi sare cat sa acoperi pesti si se da la cuptor pentru 25-30 minute.

Se scoate tava din cuptor se lasa putin sa se racoreasca,se scoate pestele pe farfurie si se dezlipeste pielea.

Se desface foarte usor de sira spinarii si se consuma cu garnitura de orez - de preferinta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise