autor:

emadina

» » Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2009

Ingrediente
1 pastrav proaspat mare, 1 morcov, 1 ceapa rosie, 2 mere rosii, 3-4 cartofi, 2 rosii, usturoi, sare, magheran, rosmarin, oregano, busuioc, ulei de masline

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Pestele se curata, se spala si se pune intr-o tava de marime potrivita sau intr-un vas termorezistent. Se presara cu condimente si se toarna ulei pe fundul tavii/vasului.

Cartofii, merele, ceapa, morcovul, rosiile taiate felii se aseaza si ele in tava. Se da la cuptor pt.cca.45 min/ 1 h

Cand este gata se serveste cu felii de lamaie si patrunjel verde tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
PASTRAV PE PAT DE LEGUME LA CUPTOR

PASTRAV PE PAT DE LEGUME LA CUPTOR

Tava de cuptor se unge cu ulei de masline, in care se fac 3 paturi formate din: rondele de rosii,

31 voturi    11 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
File de Păstrăv la cuptor cu legume şi caşcaval

File de Păstrăv la cuptor cu legume şi caşcaval

Se spala bine pastravii si se sterg prin tamponare cu prosoape de hartie. Se ung cu ulei de masline

6 voturi    12 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Stavrizi la gratar