Pestele se curata, se spala si se pune intr-o tava de marime potrivita sau intr-un vas termorezistent.
Pestele se curata, se spala si se pune intr-o tava de marime potrivita sau intr-un vas termorezistent. Se presara cu condimente si se toarna ulei pe fundul tavii/vasului.
Cartofii, merele, ceapa, morcovul, rosiile taiate felii se aseaza si ele in tava. Se da la cuptor pt.cca.45 min/ 1 h
Cand este gata se serveste cu felii de lamaie si patrunjel verde tocat.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii