Pastrav la cuptor. Se curata pastravul, se spala, se taie pe spinare oblic.
Se curata pastravul, se spala, se taie pe spinare oblic. Se macina chimenul, se amesteca cu piper si sare dupa gust. Amestecul de condimente se pune in taieturile facute pe spinarea pestelui. In cuptor se pune o tava cu putina apa, sub gratarul de la cuptor. Pe gratar se aseaza pestii, si se da foc. Daca este cuptor cu grill, se da drumul la focul de la grill. Daca nu, se poate face oricum in cuptor. Se preseaza usturoiul, se adauga putina apa si putina zeama de lamaie( dupa gust). Acest amestec se pune usor pe peste, in timp ce acesta se coace. Dupa ce a prins crusta deasupra, se intoarce pestele, si se toarna zeama de usturoi si pe cealalta parte. Se coace pana prinde crusta si pe aceasta parte.
Se poate servi cu cartofi natur, sau cartofi prajiti. Cine doreste, poate adauga in farfurie mujdei de usturoi.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii