autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor cu taitei chinezesti

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 septembrie 2009

Ingrediente
2 pastravi eviscerati, 400 gr taitei chinezesti, 2 rosii, 4 linguri sos de soia(soy sauce), 2 lingurite ulei de nuca, 2 lingurite ulei din samburi de struguri, sare, roz proaspat macinat,un praf de menta uscata,un praf de tarhon uscat

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

20 voturi

Mod de preparare

Pastravul curatat si spalat il punem intr-o tava de yenna,peste care adaugam condimentele pe care le dorim,rosiile taiate si presaram si 2 lingurite de ulei din samburi de struguri,apoi il dam la cuptor,pentru 30 de minute.Separat firbem apa pe care apoi o vom pune peste taitei punem un capac si ii lasam sa se umfle.Acesti taitei sunt prefierti.Dupa ce s-au umflat ii scurgem bine de apa,punem ce condimente dorim si punem la fiecare portie cate o lingura de ulei de nuca si sos de soia fara sare.Acest ulei le va da o savoare deosebita.Dupa 30 de minute scoatem pestele, langa care adaugam si taiteii si ca decor punem rosiile care au fost la cuptor puse peste peste.Este o mancare foarte delicioasa.Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la cuptor cu taitei chinezesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Somon en papillote

Somon en papillote

Pregatim pestele dupa cum urmeaza, saram piperam si ii facem cateva crestaturi. Cartofii ii curatam,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
FILE DE SALAU UMPLUT, SOS CREVETI

FILE DE SALAU UMPLUT, SOS CREVETI

Dovleceii, ardeiul gras, ciupercile se taie marunt, dupa care se gatesc in tigaie cu putin ulei de

4 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    dicarmencitta1957 , 09 ianuarie 2010

    Multumesc,dragele mele gustoase, pentru comentarii stiu ca si voi sunteti la fel de pricepute in ale gatitului.

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

    Păstrăvul e şi peştele meu preferat! Foarte bună reţetă!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 octombrie 2009

    Pt mine pastavul ocupa locul 1 in topul pestilor din farfurie, imi place foarte mult reteta, felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2009

      Un deliciu...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 octombrie 2009

      O bunatate...

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

      Imi place...........

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

      Un peste minunat,si mie imi place.Felicitari.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 septembrie 2009

      Felicitari!!!Arata grzav de bin.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

      Un deliciu...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

20 voturi

Ingrediente

  • 2 pastravi eviscerati
  • 400 gr taitei chinezesti
  • 2 rosii
  • 4 linguri sos de soia(soy sauce)
  • 2 lingurite ulei de nuca
  • 2 lingurite ulei din samburi de struguri
  • sare, roz proaspat macinat,un praf de menta uscata,un praf de tarhon uscat

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

dicarmencitta1957

Multumesc,dragele mele gustoase, pentru comentarii stiu ca si voi sunteti la fel de pricepute in ale gatitului.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos

Întâi de toate pregatim carnea de scoici pentru frigarui. Luam scoicile (eu am avut de balta, de Jijia mai exact, de unde

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
File de pangasius picant la gratar