Pastrav la cuptor en papillote. Condimentam fiecare peste cu sare si piper macinat pe ambele parti, dar si in interior.
Pasul 1:
Incalzim cuptorul. Taiem ardeiul in fasii.
Pasul 2:
Condimentam fiecare peste cu sare si piper macinat pe ambele parti, dar si in interior. Rupem bucati de hartie pergament, cat de 4 ori dimensiunea pastravilor. Asezam fiecare peste pe cate o bucata de hartie.
Pasul 3:
Punem in interiorul fiecarui peste cate un catel de usturoi, 2 fire de cimbru, 1-2 morcovi, felii de lamaie, 2-3 fasii de ardei si o mana de mazare. Asezam cateva legume si pe langa peste. Stropim pastravul cu o lingura de ulei de masline. Impachetam pestele pregatit in hartia pergament, strangand bine capetele
Pasul 4:
Umplem toti pestii cu usturoi, cimbru, morcovi, lamaie, ardei si mazare, punem cateva legume si in jur, stropim cu ulei de masline si ii impachetam. Pestii se vor gati astfel in abur, suc propriu si putin ulei.
Pasul 5:
Pregatim o tava pentru cuptor in care asezam pastravii pregatiti. Introducem tava in cuptorul incalzit la 200 de grade pentru 15-20 de minute.
Pasul 6:
Scoatem pestele, desfacem hartia si il apasam usor. Daca este moale inseamna ca este gata, daca pare inca usor tare, mai lasam tava in cuptor pentru inca maxim 5 minute. Scoatem din cuptor si servim.
Reteta video completa o gasiti la: http://www.reteta-video.ro/retete/pastrav-la-cuptor-en-papillote.html
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii