Pastrav la cuptor

Reteta de pastrav la cuptor. Pastrav la cuptor reteta simpla. Pastrav la cuptor cu ulei de masline, lamaie, sare si piper. Retete de pastrav la cuptor. Retete cu pastrav. Retete cu peste.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Pastrav la cuptor

Ingrediente

  • 2 pastravi
  • 3 linguri ulei masline
  • 2-3 catei usturoi
  • condimente dupa gust
  • sare
  • piper
  • sucul de la o lamaie
  • pesmet

Mod de preparare

Aceasta este una dintre cele mai simple si delicioase retete de pastrav la cuptor. Se face usor, este delicioasa si sanatoasa.

Se curata pestele si se sareaza. Usturoiul se piseaza si se amesteca cu sucul de la lamaie, uleiul de masline si condimentele. Cu acest amestec se ung foarte bine pestii. Se lasa pastravul la marinat (in frigider) peste noapte. Daca nu eset posibil lasati-l macar 3-4 ore.

A doua zi dam pestele prin pesmet pe ambele parti si-l asezam intr-o tava cu grill.

Lasam pestele in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, pana se rumeneste bine pe ambele parti.

Noi i-am servit cu cartofi de primavara.

Incercati si voi reteta de pastrav la cuptor, o sa va placa negresit. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise