autor:

My Fancy Cake

» » , Mancaruri cu peste, Retete la gratar

Pastrav la gratar

Autor: My Fancy Cake (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 septembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: My Fancy Cake (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 septembrie 2011

Ingrediente
Pastrav proaspat grecesc si pastrav somonat, , Pentru saramura: usturoi, cimbru vegeta

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

7 voturi

Mod de preparare

Condimentam pestele numai cu sare si piper pentu a ne bucura de aroma saramurii.
Pentru saramura am pus la fiert o cana cu apa cu o lingurita rasa de vegeta si piper. In momentul in care fierbe adaugam o jumatate de lingurita de cimbru. Amestecul fierbinte il turnam peste 5-6 catei de usturoi zdrobiti cu sare.
Servim cu mamaliguta calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete la gratar
Pastrav pe gratar, in sos de lamaie si usturoi

Pastrav pe gratar, in sos de lamaie si usturoi

Mod de preparare Pestele se curata de solzi. I se inlatura intestinele, branhile. Se spala bine

5 voturi    2 comentarii
15 min
Fripturi
Pastrav cu rosii si grapefruit la gratar

Pastrav cu rosii si grapefruit la gratar

Fiecare bucata de pastrav se clateste cu apa rece,se usuca cu hartie tip servet,se condimenteaza

3 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Cristina Fris , 11 iunie 2013

    nu am inteles reteta...

  • Fara foto

    Shai-Hulud (Bucatar) , 28 decembrie 2012

    Poate ca nu vad eu toata reteta, dar nu am inteles nimic din ea. Cat tii pestele la gratar? Cat peste folosesti? De ce e o ora si 10 minute?!

  • Conik

    Conik (Chef de cuisine) , 18 iulie 2012

    E o saramura de peste la care se foloseste pastrav.Totusi,n-am inteles de ce dureaza o ora si zece minute si e ,,de complxitate medie"????!!!!......

    • My Fancy Cake

      My Fancy Cake (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2011

      Se poate folosi orice fel de pastrav. Noi am execut aceeasi reteta chiar si cu crap. Te asigur ca este delicios!

    • mihai

      mihai (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2011

      Superb!*****

    • Marian

      Marian (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2011

      arata bine poza. ai dat totusi cam putine detalii... pastravul trebuie sa fie neaparat grecesc?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

7 voturi

Ingrediente

  • Pastrav proaspat grecesc si pastrav somonat
  • Pentru saramura: usturoi
  • cimbru vegeta

Raporteaza reteta

Retete
de My Fancy Cake
Salata Couscous

Salata Couscous

Punem la fiert apa amestecata cu vegeta si cu 1 lingura ulei de masline. In momentul in care fierbe

14 voturi    6 comentarii
15 min
Salate reci
Platou vegetarian pane

Platou vegetarian pane

Pentru pane batem ouale cu sarea si cu 1 lingura de ulei. Adaugam laptele si faina. Amestecam bine

8 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive
Somon la gratar

Somon la gratar

Pisam usturoiul cu sare si il amestecam cu condimentele si cu sucul de lamaie. In aceasta marinata

6 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Shai-Hulud (Bucatar)

Poate ca nu vad eu toata reteta, dar nu am inteles nimic din ea. Cat tii pestele la gratar? Cat peste folosesti? De ce e o ora si 10 minute?!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete la gratar

Snack de toamna Snack de toamna

Din toate ciupercile le alegem pe cele mai frumoase si taiem din ele, pe lung, cate 10-15 feliute foarte subtiri cu tot cu piciorus.

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Rulouri aperitiv cu legume trase la grill si branza Rulouri aperitiv cu legume trase la grill si branza

Spălăm bine vânăta și dovlecelul și le tamponăm cu prosoape de hârtie absorbante. Le feliem transversal în

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Saramura de macrou