autor:

My Fancy Cake

» » , Mancaruri cu peste, Retete la gratar

Pastrav la gratar

Autor: My Fancy Cake (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 septembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: My Fancy Cake (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 septembrie 2011

Ingrediente
Pastrav proaspat grecesc si pastrav somonat, , Pentru saramura: usturoi, cimbru vegeta

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

7 voturi

Mod de preparare

Condimentam pestele numai cu sare si piper pentu a ne bucura de aroma saramurii.
Pentru saramura am pus la fiert o cana cu apa cu o lingurita rasa de vegeta si piper. In momentul in care fierbe adaugam o jumatate de lingurita de cimbru. Amestecul fierbinte il turnam peste 5-6 catei de usturoi zdrobiti cu sare.
Servim cu mamaliguta calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete la gratar
Pastrav la gratar cu écrase de cartofi si mazare si sos picant de rosii, pin si telina

Pastrav la gratar cu écrase de cartofi si mazare si sos picant de rosii, pin si telina

Prepapare : se fierb cartofii in coaja in aburi , presarati cu putina sare de mare grunjoasa. Dupa

3 voturi    2 comentarii
25 min
Mancaruri cu peste
pastrav la gratar si cartofi natur

pastrav la gratar si cartofi natur

Pastravul se curata,se spala se unge cu ulei si se sareaza.. Pastravul se frige pe ambele parti. cartofii

14 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Cristina Fris , 11 iunie 2013

    nu am inteles reteta...

  • Fara foto

    Shai-Hulud (Bucatar) , 28 decembrie 2012

    Poate ca nu vad eu toata reteta, dar nu am inteles nimic din ea. Cat tii pestele la gratar? Cat peste folosesti? De ce e o ora si 10 minute?!

  • Conik

    Conik (Chef de cuisine) , 18 iulie 2012

    E o saramura de peste la care se foloseste pastrav.Totusi,n-am inteles de ce dureaza o ora si zece minute si e ,,de complxitate medie"????!!!!......

    • My Fancy Cake

      My Fancy Cake (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2011

      Se poate folosi orice fel de pastrav. Noi am execut aceeasi reteta chiar si cu crap. Te asigur ca este delicios!

    • mihai

      mihai (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2011

      Superb!*****

    • Marian

      Marian (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2011

      arata bine poza. ai dat totusi cam putine detalii... pastravul trebuie sa fie neaparat grecesc?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

7 voturi

Ingrediente

  • Pastrav proaspat grecesc si pastrav somonat
  • Pentru saramura: usturoi
  • cimbru vegeta

Raporteaza reteta

Retete
de My Fancy Cake
Salata Couscous

Salata Couscous

Punem la fiert apa amestecata cu vegeta si cu 1 lingura ulei de masline. In momentul in care fierbe

11 voturi    6 comentarii
15 min
Salate reci
Platou vegetarian pane

Platou vegetarian pane

Pentru pane batem ouale cu sarea si cu 1 lingura de ulei. Adaugam laptele si faina. Amestecam bine

8 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive
Somon la gratar

Somon la gratar

Pisam usturoiul cu sare si il amestecam cu condimentele si cu sucul de lamaie. In aceasta marinata

5 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Shai-Hulud (Bucatar)

Poate ca nu vad eu toata reteta, dar nu am inteles nimic din ea. Cat tii pestele la gratar? Cat peste folosesti? De ce e o ora si 10 minute?!

Adauga reteta
Retete

din Retete la gratar

Piept la gratar cu legume Piept la gratar cu legume

Pieptul dezosat, feliat, se pune intr-un bol, se amesteca bine cu sare, piper, condimente pentru gratar, ulei de masline si 1 lingura

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Peste condimentat la gratar Peste condimentat la gratar

Pestele se decongeleaza, se spala, se curata, iar dupa scurgere, se sterge bine cu servetele de bucatarie, sa eliminam apa care ar putea

2 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
SHISH TAOUK- Piept de pui la gratar cu legume mixte