autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu peste

PASTRAV LA GRATAR CU LEGUME SI CUS-CUS

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 august 2009

Ingrediente
3 buc pastrav proaspat, 1 lamaie-zeama, sare si piper dupa gust, 400g ciuperci asotrate, 2 morcovi, 1 dovlecel mic, 1 ardei gras, ulei pentru calit, 1 lingurita miere, cus-cus

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

6 voturi

Mod de preparare

Pastavul se curata si se spala bine.Apoi se scoate fileul.Se taie capul si cu un cutit bine ascutit,se taie pe lungime(de la coada spre cap)Se obtin fileurile.
Se pune pe foc gratarul se unge cu putin ulei si cand este bine incins se aseaza pestele stropit cu zeama de lamaie si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.Se lasa sa se faca bine pe ambele parti.Cate 4-5 minute se tine la foc.
Legumele se curata si se spala.
Ciupercile se taie felii si se calesc putin la foc iute intr-o tigaie tip woc.Se scot si se tin la cald.Apoi morcovii se taie pe lungime in felii subtiri,la fel si dovlecelul,se calesc impreuna cu putin ulei si o lingurita de miere tot la foc iute,apoi se adauga ardeiul gras taiat julien si se mai tin pe foc maxim 3 minute.
Cus-cusul se pregateste conform instructiunilor de pe pachet.
Se aseaja pestele pe farfurie alaturi de garnitura.
Daca ti-a placut reteta noastra "PASTRAV LA GRATAR CU LEGUME SI CUS-CUS" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Crap la cuptor in sos de rosii

Crap la cuptor in sos de rosii

Se spala pestele,se cresteaza in doua si se condimenteaza cu sare si piper si se stropeste cu ulei

20 voturi    23 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste
Somon cu orez jasmine

Somon cu orez jasmine

Punem orezul la inmuiat 30 min. inainte de-al prepara. Saram si piperam fileurile de somon. Punem

6 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 august 2012

    Ce gustos!

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009

    Sunt fan peste,as manca file de peste non stop.Felicitari si eu fac cu cus-cus,dar eu dau cus-cus-ul deoparte pentru file mai mult.Felicitari.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2009

    O bunatate...,sunt fan peste...

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 31 august 2009

      Ador pastravul, iar al tau este deosebit!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

6 voturi

Ingrediente

  • 3 buc pastrav proaspat
  • 1 lamaie-zeama
  • sare si piper dupa gust
  • 400g ciuperci asotrate
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel mic
  • 1 ardei gras
  • ulei pentru calit
  • 1 lingurita miere
  • cus-cus

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Ce gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Somon prajit cu salata