Ingrediente
3 buc pastrav proaspat, 1 lamaie-zeama, sare si piper dupa gust, 400g ciuperci asotrate, 2 morcovi, 1 dovlecel mic, 1 ardei gras, ulei pentru calit, 1 lingurita miere, cus-cus
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 10 min
6 voturi
Mod de preparare
Se pune pe foc gratarul se unge cu putin ulei si cand este bine incins se aseaza pestele stropit cu zeama de lamaie si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.Se lasa sa se faca bine pe ambele parti.Cate 4-5 minute se tine la foc.
Legumele se curata si se spala.
Ciupercile se taie felii si se calesc putin la foc iute intr-o tigaie tip woc.Se scot si se tin la cald.Apoi morcovii se taie pe lungime in felii subtiri,la fel si dovlecelul,se calesc impreuna cu putin ulei si o lingurita de miere tot la foc iute,apoi se adauga ardeiul gras taiat julien si se mai tin pe foc maxim 3 minute.
Cus-cusul se pregateste conform instructiunilor de pe pachet.
Se aseaja pestele pe farfurie alaturi de garnitura.
vera (Chef de cuisine) , 31 august 2009
Ador pastravul, iar al tau este deosebit!