autor:

motosca mariana

» » Mancaruri cu peste

pastrav la gratar si cartofi natur

Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 martie 2010

Ingrediente
pastrav, sare, ulei, , cartofi, unt, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

14 voturi

Mod de preparare

Pastravul se curata,se spala se unge cu ulei si se sareaza..
Pastravul se frige pe ambele parti.

cartofii se curata,se spala,se taie cubulete si se fierb in apa cu sare .
se scot se scurg si se trag un unt ...apoi se monteaza pe platou sau farfurie alaturi de pastrav si se adauga verdeata spalata si tocata fin..

se poate servii cu salata verde

POFTA BUNA!!
Daca ti-a placut reteta noastra "pastrav la gratar si cartofi natur" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Fish cakes (chiftele cu peste)

Fish cakes (chiftele cu peste)

Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare.Cand sunt gata se lasa la racit ca apoi sa-i pasam ca pentru

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Coada de somn prajita cu sos de usturoi

Coada de somn prajita cu sos de usturoi

Pestele curatat si spalat bine (frecam pielea cu o mana de sare pentru a scapa de mazga aceea alunecoasa

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
219.99 lei
175.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2012

    O bunatate...

  • mimi

    mimi (Chef de cuisine) , 05 februarie 2011

    atarebuie sa ma apuc fuguta sa prepar bunatatea asta de reteta immmm.........ce bine arata ..si sa stii ca eu am inteles perfect ce trebuie facut din reteta pe care ai prezentato..cred ca cine vrea sa incerce va reusi cu siguranta.......

  • Fara foto

    stoica iustin (Bucatar) , 04 iunie 2010

    daca tot iti dai cu parerea despre pastrav la gratar nu spui si cum se face concret . modul cum ai descris reteta spune despre tine ca esti superficiala

    • Fara foto

      licu pop , 21 mai 2010

      Foarte bun !!Arata foarte bine reteta ta!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 mai 2010

      Foarte bun!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

      Frumos prezentat, felicitari!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

      Foarte gustos si prezentare foarte eleganta!*****

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

      Arata super!

    • Fara foto

      flori de piatra , 03 martie 2010

      Delicios...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

14 voturi

Ingrediente

  • pastrav
  • sare
  • ulei
  • cartofi
  • unt
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de motosca mariana
Drob de miel

Drob de miel

Organele de miel se pun la fiert in apa rece cu sare.Se spumeaza si se continua fierberea pana ce

105 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Bors de miel cu loboda rosie

Bors de miel cu loboda rosie

Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Se transeaza pieptul de pui ca pentru un snitel dublu. Se bate usor apoi se aseaza deasupra pe o

2 voturi    4 comentarii
20 min
Fripturi

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Hamsie de mare prajita Hamsie de mare prajita

Se curata fiecare pestisor de intestine cu lama unui cutitas, apoi se spala in mai multe ape reci si se lasa sa se scurga in strecuratoare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE

Fileul de peste,impreuna cu miezul de franzela(inmuiat in cam 6 linguri de lapte rece si stors f bine),se macina,folosind ciurul mare.Ardeiul,copt,se

18 voturi    14 comentarii
12h
Mancaruri cu peste
Chiftelute din guvizi de apa dulce