autor:

gily

» » Mancaruri cu peste

PASTRAV PE PAT DE LEGUME LA CUPTOR

Autor: gily (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gily (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 septembrie 2009

Ingrediente
3 pastravi mari, 6 rosii, 4 catei usturoi, 1 lamaie, 2 ardei grasi, 2 cepe, busuioc verde, sare si piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

31 voturi

Mod de preparare

Tava de cuptor se unge cu ulei de masline, in care se fac 3 paturi formate din: rondele de rosii, ardei, lamaie, ceapa, usturoi si frunze de busuioc. Pastravul se despica in doua si se aseaza pe aceste paturi de legume dupa ce a fost condimentat cu sare, piper si condiment special de peste. Printre pesti se mai pun si jumatati de: rosii, ardei si felii de lamaie. Se stopesc cu ulei de masline si se introduc la cuptorul incins( 200 grade) si se tin cca 30-35 minute.

Se pot servi cu cartofi natur.


Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "PASTRAV PE PAT DE LEGUME LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Fasole verde cu peste

Fasole verde cu peste

preparare: Intr-o tigaie cu putin ulei distuim ceapa taiata marunt. Dupa 5 minute adaugam fasolea

13 voturi    5 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
Merluciu cu legume

Merluciu cu legume

Cartofii se spala si taie in doua si ii fierbem la aburi timp de 20min, dupa care adaugam celelalte

8 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • gily

    gily (Chef de cuisine):

    Reteta o sa apara in aceasta seara la cireasa de pe tort, la ora 19.30 pe Prima TV.

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • mimi

    mimi (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2011

    Foarte bine arata si sunt comvinsa ca a fost foarte gustoasa...voi testa cu siguranta reteta ta ...

  • Fara foto

    Ina (Bucatar) , 28 decembrie 2010

    Am preparat pastravul intocmai ca in reteta si a iesit foarte bun.

  • Fara foto

    maria mihalache , 25 ianuarie 2010

    Foarte bun.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      E foarte buna reteta, imi place pastravul.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      E delicios pastravul

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      Bun pestele!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      Un deliciu...

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 12 decembrie 2009

      Reteta este buna pentru ca si eu o fac la fel, mai putin condimentele de peste care sunt foarte sarate si cand le-am folosit n-am putut sa mai mananc pestele, mai ales ca eu sarez doar superficial toate mancarurile.

    • gily

      gily (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2009

      pe 13 noiembrie 2009 ora 19.30 ne vedem la cireasa de pe tort ,la prima tv.

    • Fara foto

      miha cretu , 27 septembrie 2009

      reteta o sa apara la emisiunea "cireasa de pe tort"prin noiembrie,o sa anunt data exacta.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009

      O bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

31 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de gily
BURITTO

BURITTO

Toate ingredientele se taie julien, se trag intr-o tigaie cu ulei incins. in prealabil se incinge

15 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
VARZA -A -LA GILY

VARZA -A -LA GILY

Varza de toaca si se pune la fiert. Alaturi intr-o tigaie se pune carnea la calit, cand este aproape

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
FICATEI DE PUI CU SOS VANATORESC

FICATEI DE PUI CU SOS VANATORESC

Intr-o tigaie se incinge uleiul in care se adauga ficateii. Cand sunt aproape facuti se adauga ciupercile

6 voturi    5 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

mimi (Chef de cuisine)

Foarte bine arata si sunt comvinsa ca a fost foarte gustoasa...voi testa cu siguranta reteta ta ...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos

Întâi de toate pregatim carnea de scoici pentru frigarui. Luam scoicile (eu am avut de balta, de Jijia mai exact, de unde

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Calamari umpluti cu sos de vin (Lulas recheadas)