Tava de cuptor se unge cu ulei de masline, in care se fac 3 paturi formate din: rondele de rosii, ardei, lamaie, ceapa, usturoi si frunze de busuioc. Pastravul se despica in doua si se aseaza pe aceste paturi de legume dupa ce a fost condimentat cu sare, piper si condiment special de peste. Printre pesti se mai pun si jumatati de: rosii, ardei si felii de lamaie. Se stopesc cu ulei de masline si se introduc la cuptorul incins( 200 grade) si se tin cca 30-35 minute.
Se pot servi cu cartofi natur.
Pofta buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii