Pestii se curata se spala, se sareaza si se stropesc cu sucul de la 1/2 lamae.
Ingredientele uscate se amesteca. Dam pastravul prin amestecul de faina si-l prajim in ulei, pe ambele parti.
Pastravul se serveste cu garnitura de legume fierte si felii de lamae.
Nu am trecut cantitati de faina si mirodenii, deoarece se poate prepara in cantitati dorite si se pastreaza in borcan cu capac.
Pofta buna !
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii