Dupa ce curatam si spalam bine pestele, il stergem cu un servet si stoarcem zeama de la ½ de lamaie peste el si-l saram si piperam. Tocam marunt salvia, o punem intr-un bol si adaugam faina, usturoiul si fulgii. Le amestecam si tavalim bine pestele prin amestec, astfel incat sa imbrace pestele frumos pe toate partile, apoi il stropim si cu putin ulei de masline.
Punem tigaia la incins cu 1 lingura ulei si prajim pastravul pe ambele parti.
Servim imediat, cu felii de rosie si lamaie, alaturi.
Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii