autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu peste

Pastrav prajit cu sos de usturoi verde

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2010

Ingrediente
2 pastravi mari proaspeti, 50 g pesmet, 50 g faina de malai, o legatura de usturoi verde, 4-5 linguri ulei pentru sos, zeama de lamaie, sare,piper, ulei pntru prajit, frunze de menta proaspete

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

18 voturi

Mod de preparare

Trecem pestele spalat prin amestecul de faina de malai, pesmet, sare si piper.Prajim pestele in tigaia cu ulei incins, cam 3 minute pe fiecare parte.
Intre timp preparam sosul de usturoi. Tocam marunt usturoiul verde, il pasam cu sare, ulei si zeama de lamaie.
Servim pestele cu sos de usturoi si mamaliguta, ornam cu frunze de menta proaspata
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav prajit cu sos de usturoi verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 17 comentarii

  • Lucia

    Lucia (Chef de cuisine) , 26 iulie 2012

    foarte buna reteta, merci!

  • maria mihalache , 01 iunie 2010

    Bun rau.................mmm.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 mai 2010

    O bunatate !

    • Andra

      Andra (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      Oau ce bine arata, imi place foarte mult pastravul si reteta e super.

    • bucataria-sylviei (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      Excelenta ideea cu sosul de usturoi verde !!!

    • Estera Flori (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      cel mai bun peste

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 mai 2010

      Pesteeeeeeee, delicios! Pastrav, imi place cel mai mult, e pestele preferat.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

      Foarte aromat si apetisant!*****

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

      Delicios...

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

      Bun bun de tot! mai ales ca sant fan pastrav.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

      Imi place mult,mult....e o nebunie :)

    • Adina

      Adina (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

      O bunatate! Si cu un asemenea sos langa el cum sa nu-ti lase gura apa!!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

      Delicios!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

      Foarte gustos si sanatos. Felicitari !

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

      Un peste tare bun.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

      Bun,bun,bun...

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

      O mancare rapida, sanatoasa si gustoasa!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

18 voturi

Ingrediente

  • 2 pastravi mari proaspeti
  • 50 g pesmet
  • 50 g faina de malai
  • o legatura de usturoi verde
  • 4-5 linguri ulei pentru sos
  • zeama de lamaie
  • sare,piper
  • ulei pntru prajit
  • frunze de menta proaspete

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Lucia (Chef de cuisine)

foarte buna reteta, merci!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Salau de primavara