Reteta postata pe: 07 mai 2010
Ingrediente
2 pastravi mari proaspeti, 50 g pesmet, 50 g faina de malai, o legatura de usturoi verde, 4-5 linguri ulei pentru sos, zeama de lamaie, sare,piper, ulei pntru prajit, frunze de menta proaspete
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Trecem pestele spalat prin amestecul de faina de malai, pesmet, sare si piper.Prajim pestele in tigaia cu ulei incins, cam 3 minute pe fiecare parte.
Intre timp preparam sosul de usturoi. Tocam marunt usturoiul verde, il pasam cu sare, ulei si zeama de lamaie.
Servim pestele cu sos de usturoi si mamaliguta, ornam cu frunze de menta proaspata
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav prajit cu sos de usturoi verde" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert
-Se taie în bucăţele cât mai mărunte
9 voturi
2 comentarii
1h 20 min
1. Pestele se curata si se spala in citeva ape;
2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt;
3.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Andra (Chef de cuisine) , 09 mai 2010
Oau ce bine arata, imi place foarte mult pastravul si reteta e super.
bucataria-sylviei (Chef de cuisine) , 09 mai 2010
Excelenta ideea cu sosul de usturoi verde !!!
Estera Flori (Chef de cuisine) , 09 mai 2010
cel mai bun peste
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 mai 2010
Pesteeeeeeee, delicios! Pastrav, imi place cel mai mult, e pestele preferat.
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 07 mai 2010
Foarte aromat si apetisant!*****
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 07 mai 2010
Delicios...
licu pop (Chef de cuisine) , 07 mai 2010
Bun bun de tot! mai ales ca sant fan pastrav.
Alice85 (Chef de cuisine) , 07 mai 2010
Imi place mult,mult....e o nebunie :)
Adina (Chef de cuisine) , 07 mai 2010
O bunatate! Si cu un asemenea sos langa el cum sa nu-ti lase gura apa!!
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 07 mai 2010
Delicios!
Lia Maria (Chef de cuisine) , 07 mai 2010
Foarte gustos si sanatos. Felicitari !
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 07 mai 2010
Un peste tare bun.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 mai 2010
Bun,bun,bun...
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 07 mai 2010
O mancare rapida, sanatoasa si gustoasa!