autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu peste

Pastrav prajit cu sos de usturoi verde

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2010

Ingrediente
2 pastravi mari proaspeti, 50 g pesmet, 50 g faina de malai, o legatura de usturoi verde, 4-5 linguri ulei pentru sos, zeama de lamaie, sare,, ulei pntru prajit, frunze de menta proaspete

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

18 voturi

Mod de preparare

Trecem pestele spalat prin amestecul de faina de malai, pesmet, sare si piper.Prajim pestele in tigaia cu ulei incins, cam 3 minute pe fiecare parte.
Intre timp preparam sosul de usturoi. Tocam marunt usturoiul verde, il pasam cu sare, ulei si zeama de lamaie.
Servim pestele cu sos de usturoi si mamaliguta, ornam cu frunze de menta proaspata
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav prajit cu sos de usturoi verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Pestele se curata foarte bine de intestine si resturi. Indepartam capatanile pe care le dam la pisicute.:) Se

43 voturi    16 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Creveti pane cu mazare pe pat de mamaliguta

Creveti pane cu mazare pe pat de mamaliguta

Luam farfuria, rasturnam mamaliguta din forma, punem peste ea cate 2 linguri de mazare, asezam 4

7 voturi    5 comentarii
3 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 17 comentarii
  • Fara foto

  • Lucia

    Lucia (Chef de cuisine) , 26 iulie 2012

    foarte buna reteta, merci!

  • Fara foto

    maria mihalache , 01 iunie 2010

    Bun rau.................mmm.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 mai 2010

    O bunatate !

    • Andra

      Andra (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      Oau ce bine arata, imi place foarte mult pastravul si reteta e super.

    • Fara foto

      bucataria-sylviei (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      Excelenta ideea cu sosul de usturoi verde !!!

    • Fara foto

      Estera Flori (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      cel mai bun peste

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 mai 2010

      Pesteeeeeeee, delicios! Pastrav, imi place cel mai mult, e pestele preferat.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

      Foarte aromat si apetisant!*****

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

      Delicios...

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

      Bun bun de tot! mai ales ca sant fan pastrav.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

      Imi place mult,mult....e o nebunie :)

    • Adina

      Adina (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

      O bunatate! Si cu un asemenea sos langa el cum sa nu-ti lase gura apa!!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

      Delicios!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

      Foarte gustos si sanatos. Felicitari !

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

      Un peste tare bun.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

      Bun,bun,bun...

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

      O mancare rapida, sanatoasa si gustoasa!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

18 voturi

Ingrediente

  • 2 pastravi mari proaspeti
  • 50 g pesmet
  • 50 g faina de malai
  • o legatura de usturoi verde
  • 4-5 linguri ulei pentru sos
  • zeama de lamaie
  • sare,
  • ulei pntru prajit
  • frunze de menta proaspete

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Lucia (Chef de cuisine)

foarte buna reteta, merci!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Guvizi de apa dulce prajiti