autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu peste

Pastrav proaspat cu legume la cuptor

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 ianuarie 2010

Ingrediente
3 buc pastrav proaspat, 1 lamaie-zeama, sare si piper dupa gust, 100g ciuperci brune, 2 morcovi, 1 dovlecel mic, 1/2 ardei gras rosu, ½ ardeigras verde, 6-7 buchetele brocoli, ierburi aromatice(salvie,roamarin), 1 rosie, 100ml vin alb, 3 felii lamaie, 3linguri ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

8 voturi

Mod de preparare

Se curata si se spala pestele.Legumele se spala si ele si se taie rondele,ciupercile se pun intregi.Intr-o tava de yena ,se aseaza pestele .Se stropeste pestele cu zeama de lamiae si ulei.Se pun o parte din legume,inclusiv cateva felii de lamaie in burta pestilor.Restul se imprastie uniform in tava pe langa pesti.Se condimenteaza cu condimente speciale pentru peste.Pe suprafata pestilor se aseaza cate o felie de lamaie si rondele de rosii.La sfarsit se pun verdeturile.Se adauga vinul si se da la cuptorul incins la 200gC timp de 20-30 de minute.Pestele trebuie acoperit cu folie de aluminiu.Cand au trecut cele 20 de minute,se indepartaza folia si se mai da la grill circa 10-15 minute pentru a se rumeni.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav proaspat cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pastrav mediteran

Pastrav mediteran

-pestele se curata si se spala bine; -se ia o tava,se captuseste cu aluminiu,se aseaza pestele intreg

3 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
macrou cu sos de rosii

macrou cu sos de rosii

Se caleste ceapa taiata marunt pina ce straluceste, se adauga ardeiul gras, sucul de rosii si apoi

8 voturi    10 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 3 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine):

    E o reteta usoara si foarte bun este rezultatul. Am preparat exact cum este reteta si a iesit ceva extraordinar de bun.

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine):

    Dintre peşti, cel mai mult îmi place păstrăvul. La cuptor cu legume, îl pregătesc la fel ca tine, dar eu nu pun şi ciuperci pentru că nu-mi plac!

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine):

    Pastravul e pestele care-mi place cel mai mult, si la cuptor il pregatesc la fel ca ine. pun tot ce pui tu maiputin ciuperci care nu-mi plac!

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 august 2010

    Imi plac foarte mult toate mancarurile din peste !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

    E FOARTE ASPECTUOS, IMI PLACE.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

    Pastravul e pestele preferat.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      Un deliciu...

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

      Delicios, imi place!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010

      Delicios. Pastravul e un peste minunat.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

8 voturi

Ingrediente

  • 3 buc pastrav proaspat
  • 1 lamaie-zeama
  • sare si piper dupa gust
  • 100g ciuperci brune
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel mic
  • 1/2 ardei gras rosu
  • ½ ardeigras verde
  • 6-7 buchetele brocoli
  • ierburi aromatice(salvie,roamarin)
  • 1 rosie
  • 100ml vin alb
  • 3 felii lamaie
  • 3linguri ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi plac foarte mult toate mancarurile din peste !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Gazpachuelo malagueño