autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu peste

Pastrav proaspat cu legume la cuptor

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 ianuarie 2010

Ingrediente
3 buc pastrav proaspat, 1 lamaie-zeama, sare si piper dupa gust, 100g ciuperci brune, 2 morcovi, 1 dovlecel mic, 1/2 ardei gras rosu, ½ ardeigras verde, 6-7 buchetele brocoli, ierburi aromatice(salvie,roamarin), 1 rosie, 100ml vin alb, 3 felii lamaie, 3linguri ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

8 voturi

Mod de preparare

Se curata si se spala pestele.Legumele se spala si ele si se taie rondele,ciupercile se pun intregi.Intr-o tava de yena ,se aseaza pestele .Se stropeste pestele cu zeama de lamiae si ulei.Se pun o parte din legume,inclusiv cateva felii de lamaie in burta pestilor.Restul se imprastie uniform in tava pe langa pesti.Se condimenteaza cu condimente speciale pentru peste.Pe suprafata pestilor se aseaza cate o felie de lamaie si rondele de rosii.La sfarsit se pun verdeturile.Se adauga vinul si se da la cuptorul incins la 200gC timp de 20-30 de minute.Pestele trebuie acoperit cu folie de aluminiu.Cand au trecut cele 20 de minute,se indepartaza folia si se mai da la grill circa 10-15 minute pentru a se rumeni.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav proaspat cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pastrav la cuptor cu cartofi ca la Alba-Iulia

Pastrav la cuptor cu cartofi ca la Alba-Iulia

Se curata cartofii si se taie in ce forma dorim.Se pun intr-un vas Roman(de lut)se pun condimentele

19 voturi    12 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu peste
Pastrav la cuptor

Pastrav la cuptor

Pestele,curatat,eviscerat,portionat,spalat,i-am dat un praf de sare si l-am lasat deoparte;cartofii

8 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 3 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine):

    E o reteta usoara si foarte bun este rezultatul. Am preparat exact cum este reteta si a iesit ceva extraordinar de bun.

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine):

    Dintre peşti, cel mai mult îmi place păstrăvul. La cuptor cu legume, îl pregătesc la fel ca tine, dar eu nu pun şi ciuperci pentru că nu-mi plac!

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine):

    Pastravul e pestele care-mi place cel mai mult, si la cuptor il pregatesc la fel ca ine. pun tot ce pui tu maiputin ciuperci care nu-mi plac!

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 august 2010

    Imi plac foarte mult toate mancarurile din peste !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

    E FOARTE ASPECTUOS, IMI PLACE.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

    Pastravul e pestele preferat.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      Un deliciu...

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

      Delicios, imi place!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010

      Delicios. Pastravul e un peste minunat.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

8 voturi

Ingrediente

  • 3 buc pastrav proaspat
  • 1 lamaie-zeama
  • sare si piper dupa gust
  • 100g ciuperci brune
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel mic
  • 1/2 ardei gras rosu
  • ½ ardeigras verde
  • 6-7 buchetele brocoli
  • ierburi aromatice(salvie,roamarin)
  • 1 rosie
  • 100ml vin alb
  • 3 felii lamaie
  • 3linguri ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi plac foarte mult toate mancarurile din peste !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Crap de Dunare,pane cu mamaliguta si mujdei.