Se spala bine pestele,se elimina capul si intestinele.Se lasa la uscat si se taie in bucati dupa gustul fiecaruia.Se presara fiecare bucatica de peste cu sare.Se pune uleiul la incins si fiecare bucatica de peste se trece prin faina.Se scurge de excesul de faina si se pune la prajit.Intre timp spalam cartofii noi(eu nu i-am curata de coaja,dar este optional) si ii punem la prajit intr-un ceaun sau tigaie cu ulei bine incins.Pestele se intoarce pe ambele parti si se continua cu restul bucatilor de peste.Cand este gata,se aseaza pe o farfurie cu servetele absorbante si se lasa cateva minute.La fel procedam cu cartofii noi.Noi am servit cu mamaliguta si sos de usturoi cu rosii.Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii