Ingrediente
150 g de peste, , Crusta :, 20 g de migdale, 20 g de migdale, 5 g de mustar cu bobite, 5 g sos de stridii, 5 g sos iute Vifon, rozmarin, sare, , Sos :, 20 g rodii, 20 g mango, 1 fir ceapa verde, zeama de lamaie, ulei de masline, 1 ceapa rosie mai mica, 1 catel de usturoi
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
4 voturi
Mod de preparare
Pregatim crusta se amesteca ingredientele si vom unge pestele cu aceasta, dupa care ungem o forma de chec cu ulei si asezam hartia de copt in interior peste care vom aseza pestele si vom da la cuptor 20 de minute.
Preparam sosul: se taie mango in cubulete mici, se taie tondele usturoiul, tocam ceapa rosie si cea verde, adaugam semintele de rodii stropim cu zeama de lamaie, separat facem dressingul di zeama de lamaie si ulei de masline, se sareaza si se da la rece 10-15 minute.
Mie mi-a placut mult sosul si am preparat mai mult de aceea am si asezonat din belsug pestele. Ideea sosului mi-a venit dupa ce am citit o reteta a principesei Maria a Romaniei, numai ca eu am mai adaugat ceva ingrediente in plus.
Pofta Buna