autor:

Anonim

» » Mancaruri cu peste

pastrav umplut

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
pastravi, patrunjel verde, usturoi, oua, sare, piper, marar, lamaie, unt, pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca patrunjelul cu usturoiul , ouale, pesmetul si condimentele .Se umple fiecare peste cu aceasta compozitie. Se ung pestii cu untul topit si se asaza deasupra felii de lamaie. Se frig pestii la gratar , intr-o folie de aluminiu 5-6 min ,apoi se scot pe un platou si se decoareaza cu marar.
Daca ti-a placut reteta noastra "pastrav umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pastrav umplut cu somon

Pastrav umplut cu somon

Curat pastravul, il spal, il usuc in servet de hartie. Pregatesc umplutura: fierb truffele in coniac,

49 voturi    24 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste
Pastrav umplut, la cuptor

Pastrav umplut, la cuptor

Pestele se taie in zona pantecului, se curata de matze, solzi, se spala si se condimenteaza. Se lasa

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2009

    Un deliciu

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Un deliciu

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Saramura de Caras