autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu peste

Pastrav umplut

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 august 2009

Ingrediente
1 pastrav 700-800 gr., 2 rosii., 1 ardei gras rosu., 1 ceapa mica., 3 catei de usturoi., 100 ml vin alb., 1 lamaie., 2 linguri de ulei extravirgin., 25 gr unt., sare si piper roz proaspat macinat.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

6 voturi

Mod de preparare

Curatam pestele si il condimentam cu sare si piper.Separat spalam si curatam legumele,apoi le taiem cubulete mici,iar cateii de usturoi ii vom zdrobi sau putem sa-i bagam la presa de usturoi.Punem la calit legumele in 2 linguri de ulei extravirgin de masline si 2 linguri de apa.Dupa ce le-am calit bine,umplem pestele cu legumele calite,stropim pestele cu zeama de la o lamaie,il vom pune intr-o tava de yenna,pe care am uns-o cu unt,adaugam si vinul in tava,iar pe deasupra pestelui punem untul ramas.Dam la cuptor acest peste, pentru 25-30 minute.Tava o acoperim cu capac sau cu o folie de aluminiu.Pestele se face foarte repede de aceea eu am calit putin legumele.Acest peste il vom servi cu o mamaliguta cu mujdei de usturoi si cu mult marar tocat foarte fin.Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pastrav umplut, la cuptor

Pastrav umplut, la cuptor

Pestele se taie in zona pantecului, se curata de matze, solzi, se spala si se condimenteaza. Se lasa

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste
Pastrav umplut cu somon

Pastrav umplut cu somon

Curat pastravul, il spal, il usuc in servet de hartie. Pregatesc umplutura: fierb truffele in coniac,

49 voturi    24 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 12 septembrie 2009

    Păstrăvul e peştele meu favorit şi-mi prinde bine încă o reţetă.

  • Alina

    Alina (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2009

    Super reteta. O sa incerc si eu !

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2009

    Sunt mare amatoare de peste.............o reteta interesanta.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2009

      Pastravul e preferatul meu la peste, f. gustos!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 august 2009

      Sunt fan peste...,asa ca aceasta reteta mi se pare super buna...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 24 august 2009

      Foarte bun.Pastravul e un peste minunat.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

6 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Păstrăvul e peştele meu favorit şi-mi prinde bine încă o reţetă.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Biban de mare, la cuptor, in crusta de sare si ierburi