Pastrav umplut

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pastrav 700-800 gr.
  • 2 rosii.
  • 1 ardei gras rosu.
  • 1 ceapa mica.
  • 3 catei de usturoi.
  • 100 ml vin alb.
  • 1 lamaie.
  • 2 linguri de ulei extravirgin.
  • 25 gr unt.
  • sare si piper roz proaspat macinat.

Mod de preparare

Curatam pestele si il condimentam cu sare si piper.Separat spalam si curatam legumele,apoi le taiem cubulete mici,iar cateii de usturoi ii vom zdrobi sau putem sa-i bagam la presa de usturoi.Punem la calit legumele in 2 linguri de ulei extravirgin de masline si 2 linguri de apa.Dupa ce le-am calit bine,umplem pestele cu legumele calite,stropim pestele cu zeama de la o lamaie,il vom pune intr-o tava de yenna,pe care am uns-o cu unt,adaugam si vinul in tava,iar pe deasupra pestelui punem untul ramas.Dam la cuptor acest peste, pentru 25-30 minute.Tava o acoperim cu capac sau cu o folie de aluminiu.Pestele se face foarte repede de aceea eu am calit putin legumele.Acest peste il vom servi cu o mamaliguta cu mujdei de usturoi si cu mult marar tocat foarte fin.Pofta buna !!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise