Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
2 pastravi de 300 gr. bucata, 200 gr. ciuperci din conserva, 200 gr. brinza de vaci, un ou, o punga cu garnitura de legume, putin ulei, 4 bucatele de unt, sare, piper
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Se amesteca brinza cu oul si ciupercile si se condimenteaza dupa gust. Amestecul se introduce in pestele condimentat, ce a fost eviscerat pe spate. Se coase pestele cu scobitori (se trec scobitorile dintr-o parte in alta a pestelui). Intr-o tava ce a fost unsa cu ulei se pun bucatelele de unt, pestele asezat pe burta si garnitura de legume. Se stropeste din nou cu putin ulei si se toarna o cana de apa. Se introduce în cuptor si se lasa o jumatate de ora.
Se serveste cu un vin alb sec
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav umplut" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Curat pastravul, il spal, il usuc in servet de hartie.
Pregatesc umplutura: fierb truffele in coniac,
49 voturi
24 comentarii
1h 15 min
Pestele se taie in zona pantecului, se curata de matze, solzi, se spala si se condimenteaza. Se lasa
0 voturi
0 comentarii
1h 10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Cristina Oprica (Chef de cuisine):
Am pregatit aceasta reteta si a iesit minunat. Am adaugat si migdale tocate marunt in umplutura si a m folosit ca garnitura niste orez pe care l-am fiert putin inainte si legume. Am pus putina apa in tava, dar am asezat pestele pe niste frigarui de lemn din care am format un fel de gratar pe fundul tavii.