autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Pastravi cu legume

Autor: bucatariaportocalie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: bucatariaportocalie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 ianuarie 2010

Ingrediente
•2 pastravi, •2 lamai, •2 rosii, •1 morcov, •1 dovlecel, •ardei gras (o jumatate), •1 legatura ceapa verde, •50 ml ulei masline, •50 ml vin alb, •1 legatura patrunjel, •sare

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Ungem tava de la cuptor cu o lingura de ulei de masline si punem lamaile taiate felii.
Punem pestele curatat peste feliile de lamaie si adaugam legumele . Condimentam cu sare, adaugam vinul si uleiul ramas.
Dam la cuptor pentru aprox 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastravi cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pastrav la cuptor en papillote

Pastrav la cuptor en papillote

Pasul 1: Incalzim cuptorul. Taiem ardeiul in fasii. Pasul 2: Condimentam fiecare peste

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Midiile marinarului (Mexilhões á Marinheiro)

Midiile marinarului (Mexilhões á Marinheiro)

Este un aperitiv traditional portughez, servim cu multã pâine de casã :) 1)Spalã bine midiile

8 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Nina Iosif , 30 aprilie 2017

    Delicios

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 01 mai 2011

    minunat! imi place mult pastravul asa ca voi incerca aceasta reteta!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

    Foarte buna, usor de realizat, cred ca se poate orice tip de peste, nu? Eu nu gasesc in oraselul meu decat merlucius, ton, pangasius, cod.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

      Delicios de bun

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

      Foarte bun păstrăvul cu legume!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • •2 pastravi
  • •2 lamai
  • •2 rosii
  • •1 morcov
  • •1 dovlecel
  • •ardei gras (o jumatate)
  • •1 legatura ceapa verde
  • •50 ml ulei masline
  • •50 ml vin alb
  • •1 legatura patrunjel
  • •sare

Raporteaza reteta

Retete
de bucatariaportocalie
Salata cu surimi

Salata cu surimi

Dezghetam bastonasele de surimi, le taiem cuburi, radem cascavalul, scurgem bine porumbul din conserva,

1 vot    4 comentarii
30 min
Salate cu peste
Baghete din foietaj

Baghete din foietaj

Dezghetam aluatul de foietaj, ungem jumatate de foaie cu ketchup, asezam baconul si presaram cascavalul.

20 voturi    7 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Prajitura cu ciocolata

Prajitura cu ciocolata

Batem albusurile spuma cu un vf de sare si adaugam treptat zaharul. Incorporam pe rand ciocolata

1 vot    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Nina Iosif

Delicios

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Peste sarat si uscat rasol cu legume la cuptor