autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Pastravi cu legume

Autor: bucatariaportocalie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: bucatariaportocalie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 ianuarie 2010

Ingrediente
•2 pastravi, •2 lamai, •2 rosii, •1 morcov, •1 dovlecel, •ardei gras (o jumatate), •1 legatura ceapa verde, •50 ml ulei masline, •50 ml vin alb, •1 legatura patrunjel, •sare

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Ungem tava de la cuptor cu o lingura de ulei de masline si punem lamaile taiate felii.
Punem pestele curatat peste feliile de lamaie si adaugam legumele . Condimentam cu sare, adaugam vinul si uleiul ramas.
Dam la cuptor pentru aprox 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastravi cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Somon in crusta de pesto cu menta si fistic

Somon in crusta de pesto cu menta si fistic

Pentru sosul pesto, punem toate ingredientele in blender si le mixam pana obtinem o pasta fina. Daca

4 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu peste
Scoici cu legume-Wok

Scoici cu legume-Wok

Scoicile congelate, le spalam in apa rece si le lasam la scurs. Intr-o tigaie mai adanca, punem

15 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Nina Iosif , 30 aprilie 2017

    Delicios

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 01 mai 2011

    minunat! imi place mult pastravul asa ca voi incerca aceasta reteta!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

    Foarte buna, usor de realizat, cred ca se poate orice tip de peste, nu? Eu nu gasesc in oraselul meu decat merlucius, ton, pangasius, cod.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

      Delicios de bun

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

      Foarte bun păstrăvul cu legume!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • •2 pastravi
  • •2 lamai
  • •2 rosii
  • •1 morcov
  • •1 dovlecel
  • •ardei gras (o jumatate)
  • •1 legatura ceapa verde
  • •50 ml ulei masline
  • •50 ml vin alb
  • •1 legatura patrunjel
  • •sare

Raporteaza reteta

Retete
de bucatariaportocalie
Salata cu surimi

Salata cu surimi

Dezghetam bastonasele de surimi, le taiem cuburi, radem cascavalul, scurgem bine porumbul din conserva,

1 vot    4 comentarii
30 min
Salate cu peste
Baghete din foietaj

Baghete din foietaj

Dezghetam aluatul de foietaj, ungem jumatate de foaie cu ketchup, asezam baconul si presaram cascavalul.

20 voturi    7 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Prajitura cu ciocolata

Prajitura cu ciocolata

Batem albusurile spuma cu un vf de sare si adaugam treptat zaharul. Incorporam pe rand ciocolata

1 vot    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Nina Iosif

Delicios

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tocanita de mazare noua si cod Tocanita de mazare noua si cod

Se curata ceapa si prazul si se toaca julien, apoi se pun la calit in ulei. Se curata morcovul, se toaca marunt si se adauga peste

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

2 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Somon in crusta de masline