autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Pastravi cu umplutura de verdeturi

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente: 4 pastravi,, sare., Pentru umplutura: 2 legaturi patrunjel, , 2 legaturi codite de ceapa verde, , 1 legatura marar, , 1 ceapa, , zeama de la o lamaie, , 3 paharele cu vermut sec, , 4 linguri rase cu faina alba, , sare,, piper, , 60 g faina obisnuita, , ulei pentru prajit., Pentru garnisit: verdeata, , 1 lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Se curata pastravii, se clatesc sub jetul de apa rece, se sterg bine cu un servet de bucatarie si se sareaza usor pe dinauntru si pe dinafara. Se spala verdeata si se zvanta. Patrunjelul se toaca, coditele de ceapa verde si mararul se taie mai mare. Ceapa curatata se toaca marunt. Se amesteca verdeata cu ceapa tocata, zeama de lamaie, vermutul si faina alba si se gusta de sare si piper. Se umplu pastravii cu amestecul astfel preparat, se cos sau se leaga cu ata de bucatarie, se dau prin faina si se prajesc intr-o tigaie mare, in uleiul incins, circa 10-12 minute pe fiecare parte. Se scot pe un platou incalzit, se garnisesc cu verdeata si lamaia taiata in opt si se servesc - eventual - cu cartofi tavaliti in unt si salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastravi cu umplutura de verdeturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste umplut cu varza-specialitate dobrogeana

Peste umplut cu varza-specialitate dobrogeana

Se prepara in prealabil varza calita, in cel mai simplu mod: varza proaspata sau murata se toaca

11 voturi    20 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Hake la cuptor

Hake la cuptor

Daca pestele este congelat, il lasam cateva ore la dezghetat apoi il punem la marinat in laptele

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente: 4 pastravi,
  • sare.
  • Pentru umplutura: 2 legaturi patrunjel
  • 2 legaturi codite de ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • 1 ceapa
  • zeama de la o lamaie
  • 3 paharele cu vermut sec
  • 4 linguri rase cu faina alba
  • sare,
  • piper
  • 60 g faina obisnuita
  • ulei pentru prajit.
  • Pentru garnisit: verdeata
  • 1 lamaie.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Fileuri de peste la cuptor