autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Pastravi cu umplutura de verdeturi

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente: 4 pastravi,, sare., Pentru umplutura: 2 legaturi patrunjel, , 2 legaturi codite de ceapa verde, , 1 legatura marar, , 1 ceapa, , zeama de la o lamaie, , 3 paharele cu vermut sec, , 4 linguri rase cu faina alba, , sare,, piper, , 60 g faina obisnuita, , ulei pentru prajit., Pentru garnisit: verdeata, , 1 lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Se curata pastravii, se clatesc sub jetul de apa rece, se sterg bine cu un servet de bucatarie si se sareaza usor pe dinauntru si pe dinafara. Se spala verdeata si se zvanta. Patrunjelul se toaca, coditele de ceapa verde si mararul se taie mai mare. Ceapa curatata se toaca marunt. Se amesteca verdeata cu ceapa tocata, zeama de lamaie, vermutul si faina alba si se gusta de sare si piper. Se umplu pastravii cu amestecul astfel preparat, se cos sau se leaga cu ata de bucatarie, se dau prin faina si se prajesc intr-o tigaie mare, in uleiul incins, circa 10-12 minute pe fiecare parte. Se scot pe un platou incalzit, se garnisesc cu verdeata si lamaia taiata in opt si se servesc - eventual - cu cartofi tavaliti in unt si salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastravi cu umplutura de verdeturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Cod cu spanac

Cod cu spanac

Codul se spala si se tamponeaza cu hartie pentru a se usca,se aseaza intr-o tava dupa care se stropeste

6 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente: 4 pastravi,
  • sare.
  • Pentru umplutura: 2 legaturi patrunjel
  • 2 legaturi codite de ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • 1 ceapa
  • zeama de la o lamaie
  • 3 paharele cu vermut sec
  • 4 linguri rase cu faina alba
  • sare,
  • piper
  • 60 g faina obisnuita
  • ulei pentru prajit.
  • Pentru garnisit: verdeata
  • 1 lamaie.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tocanita de mazare noua si cod Tocanita de mazare noua si cod

Se curata ceapa si prazul si se toaca julien, apoi se pun la calit in ulei. Se curata morcovul, se toaca marunt si se adauga peste

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

2 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
File de pangasius picant la gratar