autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Pastravi cu umplutura de verdeturi

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente: 4 pastravi,, sare., Pentru umplutura: 2 legaturi patrunjel, , 2 legaturi codite de ceapa verde, , 1 legatura marar, , 1 ceapa, , zeama de la o lamaie, , 3 paharele cu vermut sec, , 4 linguri rase cu faina alba, , sare,, piper, , 60 g faina obisnuita, , ulei pentru prajit., Pentru garnisit: verdeata, , 1 lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Se curata pastravii, se clatesc sub jetul de apa rece, se sterg bine cu un servet de bucatarie si se sareaza usor pe dinauntru si pe dinafara. Se spala verdeata si se zvanta. Patrunjelul se toaca, coditele de ceapa verde si mararul se taie mai mare. Ceapa curatata se toaca marunt. Se amesteca verdeata cu ceapa tocata, zeama de lamaie, vermutul si faina alba si se gusta de sare si piper. Se umplu pastravii cu amestecul astfel preparat, se cos sau se leaga cu ata de bucatarie, se dau prin faina si se prajesc intr-o tigaie mare, in uleiul incins, circa 10-12 minute pe fiecare parte. Se scot pe un platou incalzit, se garnisesc cu verdeata si lamaia taiata in opt si se servesc - eventual - cu cartofi tavaliti in unt si salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastravi cu umplutura de verdeturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Somon Blaireau

Somon Blaireau

Fileul de somon se taie felii de 3 cm grosime si se marineaza in zeama si coaja unei lamai si cateva

5 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu peste
Supa cu scoici si creveti.

Supa cu scoici si creveti.

Facem o prajeala din :-praz -ardei rosu si verde- catei de usturoi, in uleiul incins (toate taiate

21 voturi    17 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente: 4 pastravi,
  • sare.
  • Pentru umplutura: 2 legaturi patrunjel
  • 2 legaturi codite de ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • 1 ceapa
  • zeama de la o lamaie
  • 3 paharele cu vermut sec
  • 4 linguri rase cu faina alba
  • sare,
  • piper
  • 60 g faina obisnuita
  • ulei pentru prajit.
  • Pentru garnisit: verdeata
  • 1 lamaie.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Sea Bass la grill cu legume