autor:

» » Mancaruri cu peste

pastravi in aspic

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iulie 2008

Ingrediente
500 g pastravi, zarzavat de supa, 2 foi de gelatina, 2 oua, 2-3 ciuperci, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastravii ca pentru rasol si se lasa sa se raceasca in zeama in care au fiert. Se scurg, se aseaza la rand pe o farfurie lunga. Pe margine se pun felii de oua rascoapte si feliute de ciuperci fierte sau inabusite. Zeama se strecoara si se amesteca cu foile de gelatina topita in apa calda. Se toarna peste peste si nu se mai misca 2-3 ore, pana se incheaga aspicul.
Daca ti-a placut reteta noastra "pastravi in aspic" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 martie 2009

    Cred ca zeama de peste e suficient de gelationasa si nu mai e nevoie de gelatina. Incerc sa evit pe cat posibil aceste produse

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g pastravi
  • zarzavat de supa
  • 2 foi de gelatina
  • 2 oua
  • 2-3 ciuperci
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Cred ca zeama de peste e suficient de gelationasa si nu mai e nevoie de gelatina. Incerc sa evit pe cat posibil aceste produse

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Peste impanat cu omleta