autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

pastravi in aspic

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iulie 2008

Ingrediente
500 g pastravi, zarzavat de supa, 2 foi de gelatina, 2 oua, 2-3 ciuperci, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastravii ca pentru rasol si se lasa sa se raceasca in zeama in care au fiert. Se scurg, se aseaza la rand pe o farfurie lunga. Pe margine se pun felii de oua rascoapte si feliute de ciuperci fierte sau inabusite. Zeama se strecoara si se amesteca cu foile de gelatina topita in apa calda. Se toarna peste peste si nu se mai misca 2-3 ore, pana se incheaga aspicul.
Daca ti-a placut reteta noastra "pastravi in aspic" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Macrou cu ciuperci

Macrou cu ciuperci

Peştele îl tai, îl cureţi etc. Ciupercile(champignons) le tai sferuri, ceapa o tai felii, usturoiul

9 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Ton provensal by Gordon Ramsay

Ton provensal by Gordon Ramsay

In tigaia cu ulei incins se pun ceapa, ardeii, usturoiul taiate rondele sau cuburi si se lasa 5-6

3 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 martie 2009

    Cred ca zeama de peste e suficient de gelationasa si nu mai e nevoie de gelatina. Incerc sa evit pe cat posibil aceste produse

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g pastravi
  • zarzavat de supa
  • 2 foi de gelatina
  • 2 oua
  • 2-3 ciuperci
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Cred ca zeama de peste e suficient de gelationasa si nu mai e nevoie de gelatina. Incerc sa evit pe cat posibil aceste produse

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Peste sarat si uscat