autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

pastravi in aspic

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iulie 2008

Ingrediente
500 g pastravi, zarzavat de supa, 2 foi de gelatina, 2 oua, 2-3 ciuperci, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastravii ca pentru rasol si se lasa sa se raceasca in zeama in care au fiert. Se scurg, se aseaza la rand pe o farfurie lunga. Pe margine se pun felii de oua rascoapte si feliute de ciuperci fierte sau inabusite. Zeama se strecoara si se amesteca cu foile de gelatina topita in apa calda. Se toarna peste peste si nu se mai misca 2-3 ore, pana se incheaga aspicul.
Daca ti-a placut reteta noastra "pastravi in aspic" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Cod Alaska cu rosii si fasole galbena

Cod Alaska cu rosii si fasole galbena

Spalam fileurile si le punem intr-o tava de jena. Curatam cepele de arpagic si usturoiul si le punem

10 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Biban umplut la cuptor-specific tarilor arabe

Biban umplut la cuptor-specific tarilor arabe

Pestele se curata de solzi si de organele interne. Se sareaza si se condimenteaza cu condimentele

13 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 martie 2009

    Cred ca zeama de peste e suficient de gelationasa si nu mai e nevoie de gelatina. Incerc sa evit pe cat posibil aceste produse

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g pastravi
  • zarzavat de supa
  • 2 foi de gelatina
  • 2 oua
  • 2-3 ciuperci
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Cred ca zeama de peste e suficient de gelationasa si nu mai e nevoie de gelatina. Incerc sa evit pe cat posibil aceste produse

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de cartofi natur