autor:

flori de piatra

» » Mancaruri cu peste

Pastravi prajiti

Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 octombrie 2009

Ingrediente
3 buc. pastrav, , sare, , piper,, condimente pentru peste, , ulei pentru prajit, , faina.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Se curata pastravii la interior si exterior ca orice alt tip de peste. Se sareaza si condimenteaza dupa gust. Se dau prin faina si se pun la prajit in uleiul bine incins. Se intorc cu grija pe ambele parti. Se servesc cu mamaliga calda, alaturi de garnitura preferata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastravi prajiti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Saramura de crap

Saramura de crap

Intii se spala bine pestele dupa care se presara cu sare gronjoasa si se lasa citeva minute dupa

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Rasol de peste uscat(sarat) cu legume si mujdei de usturoi

Rasol de peste uscat(sarat) cu legume si mujdei de usturoi

Am tinut pestele la desarat in apa rece de seara pana dimineata cca 12 ore pentru ca este foarte

7 voturi    8 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Georgeta Seitan , 31 decembrie 2013

    Azi voi prepara pastrav cu mamaliga alaturi de sos de usturoi si iaurt! Sa avem pofta!!!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 august 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

    Tare bun!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2010

      Pastravul este pasiunea mea culinara,il ador,este o bunatate,felicitari.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2009

      Pastravul pregatit sub orice forma este minunat

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 noiembrie 2009

      Nimic nu poate fi mai bun. Pentru azi am pastrav la masa. Abia astept sa-l mananc, cu mamaliga si mujdei. Arata foarte bine pestele tau

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

      O bunatate!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

      Cu mamaliga si mujdei de usturoi merg de minune.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

      Si cu mujdei de usturoi este un deliciu..............

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 3 buc. pastrav
  • sare
  • piper,
  • condimente pentru peste
  • ulei pentru prajit
  • faina.

Raporteaza reteta

Retete
de flori de piatra
Iepure cu masline

Iepure cu masline

Se spala iepurele f. bine, se curata de pielite, par, alice si se curge de sangele pe care-l lasa.

20 voturi    3 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tochitura de vanat

Tochitura de vanat

Maruntaiele se spala bine in apa rece. Se toaca in cubulete potrivite si se pun in uleiul deja incins

16 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Supa cu galuste

Supa cu galuste

Se spala carnea de pasare si se pune la fiert. Se ia spuma pe care o lasa, se adauga ceapa, pastarnacul,

31 voturi    16 comentarii
2h
Supe de carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pastrav la cuptor si orez cu legume.