Se taie carnea in bucatele si se pune la prajit in untura, cind este prajita se adauga ceapa taiata si dupa ce este prajita se adauga ficatul taiat bucati.Se lasa sa se prajeasca bine ,bine (aproape arse). Dupa ce se racoresc putin se dau de doua ori prin masina de tocat, se condimenteaza dupa gust ,se pun in borcanase nu prea mari si se dau la dust(se pune intr-o oala mare un prosop de bucatarie ,se aseaza borcanele unele linga altele se pune apa pina la jumatatea borcanelor se acopera cu alt prosop si se lasa la fiert) cca.1,5 ore.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii