autor:

NADIA MARIA

» » Mancaruri cu carne

Pate de ficat

Autor: NADIA MARIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: NADIA MARIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 ianuarie 2010

Ingrediente
1 kg muschi de porc, 1/2 kg ficat de porc, 4-5 cepe mari, 1/2 kg untura de porc, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 2h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie carnea in bucatele si se pune la prajit in untura, cind este prajita se adauga ceapa taiata si dupa ce este prajita se adauga ficatul taiat bucati.Se lasa sa se prajeasca bine ,bine (aproape arse). Dupa ce se racoresc putin se dau de doua ori prin masina de tocat, se condimenteaza dupa gust ,se pun in borcanase nu prea mari si se dau la dust(se pune intr-o oala mare un prosop de bucatarie ,se aseaza borcanele unele linga altele se pune apa pina la jumatatea borcanelor se acopera cu alt prosop si se lasa la fiert) cca.1,5 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pate de ficat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pate de casa, din ficat de pui

Pate de casa, din ficat de pui

Spalam bine ficatul, il lasam sa stea in apa rece cam 30 de minute. Il curatam de pielite cu grija,

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Pate de casa din ficat

Pate de casa din ficat

Ficatul se taie fasii. Ceapa se curate si se taie marunt. Ouale se pun la fiert. Ceapa se soteaza

13 voturi    4 comentarii
1h
Salate cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg muschi de porc
  • 1/2 kg ficat de porc
  • 4-5 cepe mari
  • 1/2 kg untura de porc
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de NADIA MARIA
cotlet umplut

cotlet umplut

Cotletul se despica longitudinal pe mijloc(fara a ajunge sa-l taiati de tot),pe urma ambele jumatati

5 voturi    6 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Tarta de prune ( pentru 2 persoane)

Tarta de prune ( pentru 2 persoane)

Cu foaia de foietaj se foreaza tava (dreptunghiulara sau rotunda)baza si peretii. Se acopera bine

5 voturi    5 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Cozonac cu nuca

Cozonac cu nuca

Laptele se amesteca cu 75 g zahar si se pune la incalzit. Cind este cald se amesteca cu 3 linguri

9 voturi    7 comentarii
3h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Tocanita de telina cu pui