Așa rapid, ca de o zi aglomerată în care vreau să fac cât mai multe într-un timp cât mai scurt sau ca gustare rapidă când vin prietenii peste tine și vrei să faci cât mai multe într-un timp cât mai scurt.
Gust bun, sățios, ce să vă mai zic? Am pus în blender o poție de pastramă de macrou afumat (de la Negro - 140g), 2 linguri ulei de măsline, 1 ceapă verde, zeama și coaja rasă de la o lămâie, un strop de piper proaspăt măcinat. Le-am blenduit până a ieșit o pastă omogenă. L-am mâncat pe felii de baghetă de cereale ușor prăjite, unse cu un smac de unt. Și atât.
Poftă bună!
Alte retete delicioase gasiti pe blogul Mariana Kitchening.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii