Așa rapid, ca de o zi aglomerată în care vreau să fac cât mai multe într-un timp cât mai scurt sau ca gustare rapidă când vin prietenii peste tine și vrei să faci cât mai multe într-un timp cât mai scurt.
Gust bun, sățios, ce să vă mai zic? Am pus în blender o poție de pastramă de macrou afumat (de la Negro - 140g), 2 linguri ulei de măsline, 1 ceapă verde, zeama și coaja rasă de la o lămâie, un strop de piper proaspăt măcinat. Le-am blenduit până a ieșit o pastă omogenă. L-am mâncat pe felii de baghetă de cereale ușor prăjite, unse cu un smac de unt. Și atât.
Poftă bună!
Alte retete delicioase gasiti pe blogul Mariana Kitchening.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii