Se taie cepele si usturoiul marunt, se rumenesc in putin ulei. Se adauga carnea taiata in cuburi nu prea mari, se prajeste pe toate partile si se adauga sare, piper, boia, se amesteca si se adauga apa fierbinte, sa acopere carnea. Se lasa sa fiarba la foc mic, pana se inmoaie carnea. Daca scade apa prea mult si carnea inca nu e moale, se mai adauga putina apa fierbinte. La sfarsit trebuie sa ramana un sos gros. Se lasa sa se raceasca putin, se toaca pe masina de tocat carne, impreuna cu ouale tari. Se poate adauga si patrunjel verde proaspat la tocat. Se amesteca totul bine, pana se omogenizeaza. Se captuseste o forma de english-cake cu nylon, se pune compozitia si se pune in fridgider. Se poate unge pe paine, deci e buna pt. copii la scoala! E foarte buna pe paine prajita calda!
Pofta buna!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii