Pateu de carne de vita sau iepure

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg carne
  • 2 cepI mari
  • 3-4 catei usturoi
  • 2 oua fierte
  • sare, piper, boia dulce (dupa plac poate fi si iute)

Mod de preparare

Se taie cepele si usturoiul marunt, se rumenesc in putin ulei. Se adauga carnea taiata in cuburi nu prea mari, se prajeste pe toate partile si se adauga sare, piper, boia, se amesteca si se adauga apa fierbinte, sa acopere carnea. Se lasa sa fiarba la foc mic, pana se inmoaie carnea. Daca scade apa prea mult si carnea inca nu e moale, se mai adauga putina apa fierbinte. La sfarsit trebuie sa ramana un sos gros. Se lasa sa se raceasca putin, se toaca pe masina de tocat carne, impreuna cu ouale tari. Se poate adauga si patrunjel verde proaspat la tocat. Se amesteca totul bine, pana se omogenizeaza. Se captuseste o forma de english-cake cu nylon, se pune compozitia si se pune in fridgider. Se poate unge pe paine, deci e buna pt. copii la scoala! E foarte buna pe paine prajita calda!

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa
Budinca de cozonac

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Budinca de cozonac
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise