autor:

Eva Fischer

» » Mancaruri cu carne

Pateu de carne de vita sau iepure

Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 decembrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 decembrie 2007

Ingrediente
1kg carne, 2 cepI mari, 3-4 catei usturoi, 2 oua fierte, sare, piper, boia dulce (dupa plac poate fi si iute),

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Se taie cepele si usturoiul marunt, se rumenesc in putin ulei. Se adauga carnea taiata in cuburi nu prea mari, se prajeste pe toate partile si se adauga sare, piper, boia, se amesteca si se adauga apa fierbinte, sa acopere carnea. Se lasa sa fiarba la foc mic, pana se inmoaie carnea. Daca scade apa prea mult si carnea inca nu e moale, se mai adauga putina apa fierbinte. La sfarsit trebuie sa ramana un sos gros. Se lasa sa se raceasca putin, se toaca pe masina de tocat carne, impreuna cu ouale tari. Se poate adauga si patrunjel verde proaspat la tocat. Se amesteca totul bine, pana se omogenizeaza. Se captuseste o forma de english-cake cu nylon, se pune compozitia si se pune in fridgider. Se poate unge pe paine, deci e buna pt. copii la scoala! E foarte buna pe paine prajita calda!
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu de carne de vita sau iepure" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de curcan la cuptor  impanat cu usturoi

Pulpe de curcan la cuptor impanat cu usturoi

Intr-o tava de yena le-am asezat cumintele, le-am crestat si in locul crestat am pus bucati de usturoi.Am

1 vot    1 comentariu
1h 5 min
Mancaruri cu carne
Pui de tara cu smantana

Pui de tara cu smantana

Parlim pe flacara aragazului bucatile de pui, le spalam, taiem pulpele in doua separand copanelele

7 voturi    0 comentarii
2h 40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Creier de porc cu ceapa Creier de porc cu ceapa

Se alege creierul de porc de cheagurile de sange, apoi se opareste 10 minute in apa clocotita cu putina sare si o lingurita de otet.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tocanita cu ficatei de pui Tocanita cu ficatei de pui

Se curata si taie ceapa marunt. Se pune tuciul pe foc sa se incinga, se adauga uleiul, apoi ceapa si se lasa sa se caleasca la foc mic

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Enchilada