autor:

Cezar

» » Aperitive

Pateu de masline

Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 aprilie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 aprilie 2013

Ingrediente
-1 cană măsline naturale fără sâmburi, -1 avocado bine copt, -1 căţel de usturoi zdrobit, -2 linguri ceapă tocată (cam 1/2 ceapă medie), -2 linguri zeamă de lămâie, -1/2 linguriţă sare, -cimbru.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pun toate ingredientele in blender si se mixeaza pana rezulta o pasta omogena, de consistenta spumoasa. Se serveste ca aperitiv, pe felii de paine sau pe barcute de ardei. Este delicios!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu de masline" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Mujver turcesc - chiftelute de dovlecei

Mujver turcesc - chiftelute de dovlecei

Se dau dovleceii prin razatoare (prin cea mai mare), se pune ıntr-un vas de sticla sau de portelan

5 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive
ciuperci cu vin alb

ciuperci cu vin alb

Spala ciupercile usuca-le intr-o pinza. Pune uleiul intr-o craticioara cu uleiul fierbinte, adauga

2 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • -1 cană măsline naturale fără sâmburi
  • -1 avocado bine copt
  • -1 căţel de usturoi zdrobit
  • -2 linguri ceapă tocată (cam 1/2 ceapă medie)
  • -2 linguri zeamă de lămâie
  • -1/2 linguriţă sare
  • -cimbru.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Cartofi Duchesse