autor:

Cezar

» » Aperitive

Pateu de masline

Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 aprilie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 aprilie 2013

Ingrediente
-1 cană măsline naturale fără sâmburi, -1 avocado bine copt, -1 căţel de usturoi zdrobit, -2 linguri ceapă tocată (cam 1/2 ceapă medie), -2 linguri zeamă de lămâie, -1/2 linguriţă sare, -cimbru.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pun toate ingredientele in blender si se mixeaza pana rezulta o pasta omogena, de consistenta spumoasa. Se serveste ca aperitiv, pe felii de paine sau pe barcute de ardei. Este delicios!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu de masline" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Rulada cu spanac si branza de vaci

Rulada cu spanac si branza de vaci

Se pune spanacul la desghetat, se lasa la scurs si apoi se pune intr-un vas si se amesteca cu putin

7 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive
Sote de ciuperci

Sote de ciuperci

Se taie ciupercile mai gros. Se pune uleiul intr-o cratita si se prajeste usturoiul si patrunjelul

5 voturi    2 comentarii
25 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker

- 15 %
249.99 lei
212.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • -1 cană măsline naturale fără sâmburi
  • -1 avocado bine copt
  • -1 căţel de usturoi zdrobit
  • -2 linguri ceapă tocată (cam 1/2 ceapă medie)
  • -2 linguri zeamă de lămâie
  • -1/2 linguriţă sare
  • -cimbru.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Cosulete cu legume si ceapa rosie