autor:

Cezar

» » Aperitive

Pateu de masline

Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 aprilie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 aprilie 2013

Ingrediente
-1 cană măsline naturale fără sâmburi, -1 avocado bine copt, -1 căţel de usturoi zdrobit, -2 linguri ceapă tocată (cam 1/2 ceapă medie), -2 linguri zeamă de lămâie, -1/2 linguriţă sare, -cimbru.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pun toate ingredientele in blender si se mixeaza pana rezulta o pasta omogena, de consistenta spumoasa. Se serveste ca aperitiv, pe felii de paine sau pe barcute de ardei. Este delicios!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu de masline" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Placintele cu ciuperci si cascaval

Placintele cu ciuperci si cascaval

Aluatul: Intr-un bol cernem faina, punem sarea, drojdia si amestecam cu o lingura. Adaugam iaurtul,

3 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
pachetel

pachetel

Se toaca varza julien,se prepara cu zeama de lamaie,putin piper,sare,marar si ulei.Se taie mangoul

3 voturi    1 comentariu
20 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • -1 cană măsline naturale fără sâmburi
  • -1 avocado bine copt
  • -1 căţel de usturoi zdrobit
  • -2 linguri ceapă tocată (cam 1/2 ceapă medie)
  • -2 linguri zeamă de lămâie
  • -1/2 linguriţă sare
  • -cimbru.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Tartă rustică cu brânză de vaci și broccoli