autor:

Cezar

» » Aperitive

Pateu de năut cu susan

Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 martie 2013

Ingrediente
-250 gr năut înmuiat în apă, cu puţin bicarbonat, 12-14 ore, -4-5 căţei de usturoi, -2 linguri ulei de măsline, -zeama de la 1 lămâie, -1/2 linguriţă chimen, -3 linguriţe pastă de susan (tahina) sau puteţi pune seminţe de susan 4-5 linguriţe, -1 linguriţă de busuioc, -sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se pune nautul sa fiarba, in apa cu putin bicarbonat, aproximativ 40-45 de minute (este bine sa schimbati apa de 2-3 ori). Dupa ce nautul a fiert, se scurge de apa (pastrand ultima apa in care a fiert) si se pune intr-un blender. Apoi se adauga toate celelalte ingrediente si se amesteca bine, pana cand se omogenizeaza. Daca este nevoie, se mai adauga din apa ramasa de la fiert pentru a-i da consistenta dorita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu de năut cu susan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chec aperitiv cu praz si telemea

Chec aperitiv cu praz si telemea

Rapid, simplu si gustos. Fierbem morcovii in apa cu un praf de sare. Cand sunt fierti ii scoatem

7 voturi    0 comentarii
25 min
Aperitive
Ciuperci in aluat

Ciuperci in aluat

Ciupercile au fost spălate şi curăţate după care le-am tăiat codiţele. Din ou, lapte,

3 voturi    1 comentariu
45 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • -250 gr năut înmuiat în apă
  • cu puţin bicarbonat
  • 12-14 ore
  • -4-5 căţei de usturoi
  • -2 linguri ulei de măsline
  • -zeama de la 1 lămâie
  • -1/2 linguriţă chimen
  • -3 linguriţe pastă de susan (tahina) sau puteţi pune seminţe de susan 4-5 linguriţe
  • -1 linguriţă de busuioc
  • -sare.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Fatet makdous