autor:

» » Aperitive

Pateu Delicios

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
200 g branza de vaci proaspata, 3 linguri smantana(50 g), 2 linguri lapte dulce( 30 g), 2 linguri ulei (25 g), o ceapa mica tocata foarte fin, 2 catei de usturoi tocati marunt, 1/2 lingurita sare, cateva fire de marar tocate foarte fin

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se freaca toate ingredientele foarte bine intr-un castron cu o lingura de lemn, pana se obtine o pasta. Se fac tarine si se orneaza cu bucati de masline taiate fin .
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu Delicios" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 200 g branza de vaci proaspata
  • 3 linguri smantana(50 g)
  • 2 linguri lapte dulce( 30 g)
  • 2 linguri ulei (25 g)
  • o ceapa mica tocata foarte fin
  • 2 catei de usturoi tocati marunt
  • 1/2 lingurita sare
  • cateva fire de marar tocate foarte fin

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Branza de vaci cu maioneza