Se pune telemeaua in apa rece pentru 30 de minute ca sa se desareze. Dupa aceea, se strecoara, se preseaza ca sa se scurga toata zeama si se da prin razatoare la ochiuri mari. Se separa albusurile si se bat spuma, dupa care se amesteca branza rasa cu galbenusurile, apoi adaugi albusul batut cu chimenul si se amesteca foarte bine.
Se unge o cratita cu unt, o tapetezi cu hartie de copt, se rastoarna compozitia si se baga la cuptor pentru 20 de minute la foc potrivit. Cand este gata, se serveste cu salata de rosii, de ardei gras sau cu ceapa verde.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii