autor:

» » Aperitive

pateu din branza

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Ingrediente
150 g telemea de vaca, 1 lingurita unt, 2 oua, 1 lingurita chimen

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pune telemeaua in apa rece pentru 30 de minute ca sa se desareze. Dupa aceea, se strecoara, se preseaza ca sa se scurga toata zeama si se da prin razatoare la ochiuri mari. Se separa albusurile si se bat spuma, dupa care se amesteca branza rasa cu galbenusurile, apoi adaugi albusul batut cu chimenul si se amesteca foarte bine.

Se unge o cratita cu unt, o tapetezi cu hartie de copt, se rastoarna compozitia si se baga la cuptor pentru 20 de minute la foc potrivit. Cand este gata, se serveste cu salata de rosii, de ardei gras sau cu ceapa verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "pateu din branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 150 g telemea de vaca
  • 1 lingurita unt
  • 2 oua
  • 1 lingurita chimen

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
“Labaneh” cu chili-“Labaneh harra”