autor:

Laura S.

» » Aperitive

PATEU DIN BRINZA SI LEURDA ~I~(usturoi salbatc)

Autor: Laura S. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura S. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 mai 2009

Ingrediente
- 50g frunze de leurda, - 500g brinza de vaci proaspata, - 200g smintina groasa, - 100g unt/marg sau 2 foi de gelatina inmuiate in 50ml lapte caldut, - sare+ piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Leurda spalat , zvintata si taiata marunt se mixeaza(blender/mixer bat) cu smintina,urmata ori de unt/marg, ori de laptele cu gelatina.
Se adaoga pe rind cite 1 ls din brinza de vaci, iar cind totul a devenit precum o cre,ma se condimenteaza cu sare,piper si cine doreste un gust mai intensiv d eusturoi, cu 1lc usturoi granulat.
Se lasa la friginder min. 3 ore dupa carese poate servii.
Daca ti-a placut reteta noastra "PATEU DIN BRINZA SI LEURDA ~I~(usturoi salbatc)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Mini-pizza

Mini-pizza

Ouale se bat cu sare si piper. Salamul se taie cubulete. Feliile de paine se dau prin ou

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Cocorada si pita de pe valea Salautei

Cocorada si pita de pe valea Salautei

Aluatul: Se face o maia din drojdie,apa,zahar si putina faina si se toarna peste faina in care

8 voturi    9 comentarii
3h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2009

    UN DELICIU

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009

    Cred ca este tare gustos...

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2009

    Interesante!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • - 50g frunze de leurda
  • - 500g brinza de vaci proaspata
  • - 200g smintina groasa
  • - 100g unt/marg sau 2 foi de gelatina inmuiate in 50ml lapte caldut
  • - sare+ piper

Raporteaza reteta

Retete
de Laura S.
Chec de cacao cu banane

Chec de cacao cu banane

Cuptorul se incinge la 175°C (electric) sau la treapta a-2a (gaz). Untul se freaca spuma pina

51 voturi    12 comentarii
30 min
Prajituri
Virfuri parisiene

Virfuri parisiene

~aluat~ Toate ingredientele pt. aluat se amesteca si se malaxeaza bine impreuna.Aluatul obtinut

9 voturi    5 comentarii
2h
Prajituri
Prajitura cu crema de vanilie si banane

Prajitura cu crema de vanilie si banane

Blat Cuptorul se incinge la 180°C. Faina se amesteca cu praful de copt.Ouale se separa.

17 voturi    2 comentarii
2h
Prajituri

Cely Snijec (Chef de cuisine)

UN DELICIU

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Saratele cu cascaval