autor:

Laura S.

» » Aperitive

PATEU DIN BRINZA SI LEURDA ~I~(usturoi salbatc)

Autor: Laura S. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura S. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 mai 2009

Ingrediente
- 50g frunze de leurda, - 500g brinza de vaci proaspata, - 200g smintina groasa, - 100g unt/marg sau 2 foi de gelatina inmuiate in 50ml lapte caldut, - sare+ piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Leurda spalat , zvintata si taiata marunt se mixeaza(blender/mixer bat) cu smintina,urmata ori de unt/marg, ori de laptele cu gelatina.
Se adaoga pe rind cite 1 ls din brinza de vaci, iar cind totul a devenit precum o cre,ma se condimenteaza cu sare,piper si cine doreste un gust mai intensiv d eusturoi, cu 1lc usturoi granulat.
Se lasa la friginder min. 3 ore dupa carese poate servii.
Daca ti-a placut reteta noastra "PATEU DIN BRINZA SI LEURDA ~I~(usturoi salbatc)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Trifoi delicios

Trifoi delicios

1 Se amesteca cu telul galbenusurile cu un praf de sare si uleiul de masline apoi se incorporeaza

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Foietaj cu branza

Foietaj cu branza

Mai intai se pregateste umplutura: Amestecam branza cu 2 oua,cascavalul ras,parizerul taiat bucatele,patrunjel,sare

2 voturi    7 comentarii
35 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2009

    UN DELICIU

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009

    Cred ca este tare gustos...

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2009

    Interesante!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • - 50g frunze de leurda
  • - 500g brinza de vaci proaspata
  • - 200g smintina groasa
  • - 100g unt/marg sau 2 foi de gelatina inmuiate in 50ml lapte caldut
  • - sare+ piper

Raporteaza reteta

Retete
de Laura S.
Chec de cacao cu banane

Chec de cacao cu banane

Cuptorul se incinge la 175°C (electric) sau la treapta a-2a (gaz). Untul se freaca spuma pina

48 voturi    12 comentarii
30 min
Prajituri
Virfuri parisiene

Virfuri parisiene

~aluat~ Toate ingredientele pt. aluat se amesteca si se malaxeaza bine impreuna.Aluatul obtinut

9 voturi    5 comentarii
2h
Prajituri
Prajitura cu crema de vanilie si banane

Prajitura cu crema de vanilie si banane

Blat Cuptorul se incinge la 180°C. Faina se amesteca cu praful de copt.Ouale se separa.

17 voturi    2 comentarii
2h
Prajituri

Cely Snijec (Chef de cuisine)

UN DELICIU

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza si slanina fripta