autor:

Laura S.

» » Aperitive

PATEU DIN BRINZA SI LEURDA ~I~(usturoi salbatc)

Autor: Laura S. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura S. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 mai 2009

Ingrediente
- 50g frunze de leurda, - 500g brinza de vaci proaspata, - 200g smintina groasa, - 100g unt/marg sau 2 foi de gelatina inmuiate in 50ml lapte caldut, - sare+ piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Leurda spalat , zvintata si taiata marunt se mixeaza(blender/mixer bat) cu smintina,urmata ori de unt/marg, ori de laptele cu gelatina.
Se adaoga pe rind cite 1 ls din brinza de vaci, iar cind totul a devenit precum o cre,ma se condimenteaza cu sare,piper si cine doreste un gust mai intensiv d eusturoi, cu 1lc usturoi granulat.
Se lasa la friginder min. 3 ore dupa carese poate servii.
Daca ti-a placut reteta noastra "PATEU DIN BRINZA SI LEURDA ~I~(usturoi salbatc)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

  • 4 comentarii

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2009

    UN DELICIU

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009

    Cred ca este tare gustos...

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2009

    Interesante!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • - 50g frunze de leurda
  • - 500g brinza de vaci proaspata
  • - 200g smintina groasa
  • - 100g unt/marg sau 2 foi de gelatina inmuiate in 50ml lapte caldut
  • - sare+ piper

Raporteaza reteta

Retete
de Laura S.
Chec de cacao cu banane

Chec de cacao cu banane

Cuptorul se incinge la 175°C (electric) sau la treapta a-2a (gaz). Untul se freaca spuma pina

51 voturi    12 comentarii
30 min
Prajituri
Virfuri parisiene

Virfuri parisiene

~aluat~ Toate ingredientele pt. aluat se amesteca si se malaxeaza bine impreuna.Aluatul obtinut

9 voturi    5 comentarii
2h
Prajituri
Prajitura cu crema de vanilie si banane

Prajitura cu crema de vanilie si banane

Blat Cuptorul se incinge la 180°C. Faina se amesteca cu praful de copt.Ouale se separa.

18 voturi    2 comentarii
2h
Prajituri

Cely Snijec (Chef de cuisine)

UN DELICIU

Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Stelute cu pasta de branza