autor:

Anonim

» » Aluaturi si Foietaje

pateu din ficat de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 august 2008

Ingrediente
ficat de porc, ceapa, margarina, coniac, nucsoara, frisca lichida, piper si sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Ceapa si ficatul se inabusa in margarina, se racesc si se toaca marunt de 2-3 ori. Compozitia obtinuta se bate cu telul, apoi se adauga frisca, sare, coniac, piper si nucsoara.
Daca ti-a placut reteta noastra "pateu din ficat de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Pita deosebita

Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Pernite cu branza

Pernite cu branza

Dam telemeaua pe razatoarea mica, spalam si tocam mararul, le punem intr-un bol, adaugam si branza

16 voturi    6 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Painicele dulci