autor:

Anonim

» » Aluaturi si Foietaje

pateu din ficat de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 august 2008

Ingrediente
ficat de porc, ceapa, margarina, coniac, nucsoara, frisca lichida, piper si sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Ceapa si ficatul se inabusa in margarina, se racesc si se toaca marunt de 2-3 ori. Compozitia obtinuta se bate cu telul, apoi se adauga frisca, sare, coniac, piper si nucsoara.
Daca ti-a placut reteta noastra "pateu din ficat de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Tarta cu capsuni si crema de branza

Tarta cu capsuni si crema de branza

Aluatul de tarta Intr-un bol se amesteca faina si sarea. Se adauga untul moale si se amesteca bine

11 voturi    13 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje
Mini pizza

Mini pizza

Peste aluatul de foietaj se intinde pasta de tomate intr-un strat subtire. Se presara putin cimbru

7 voturi    1 comentariu
30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Pernite cu branza