autor:

Anonim

» » Aluaturi si Foietaje

pateu din ficat de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 august 2008

Ingrediente
ficat de porc, ceapa, margarina, coniac, nucsoara, frisca lichida, piper si sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Ceapa si ficatul se inabusa in margarina, se racesc si se toaca marunt de 2-3 ori. Compozitia obtinuta se bate cu telul, apoi se adauga frisca, sare, coniac, piper si nucsoara.
Daca ti-a placut reteta noastra "pateu din ficat de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Cozonac cu mac

Cozonac cu mac

Toate ingredientele in afara de lapte si unt se tin in bucatarie de seara. Faina se cerne de trei

0 voturi    0 comentarii
3h
Aluaturi si Foietaje
Mini tarte cu cremã de urdã si scortisoarã

Mini tarte cu cremã de urdã si scortisoarã

1)Se lasã aluatul la decongelat. Se intinde, se decupeazã rondele de mãrimea formelor...am folosit

6 voturi    10 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Strudel cu brinza