autor:

alina

» » , Aluaturi si Foietaje, Aperitive

Pateuri cu branza

Autor: alina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 octombrie 2009

Ingrediente
Ingredienti: 1 pachet de foietaj,200g branza, 1 ou, 2-3 linguri de smantana.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

30 voturi

Mod de preparare

Preparare: intindem foaia si o taiem in fasii(vezi foto). Pregatim umplutura: branza faramitata o amestecam cu oul si cu smantana pana cand devine cremos. Cu o lingurita asezam putina crema pe fiecare fasie si rasucim. Bagam in cuptorul deja cald intai 10 minute la 160° ca apoi sa ridicam temperatura la 180° pentru inca 10 minute. Se pot face si dulci, umplute cudulceata...
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Pateuri cu branza

Pateuri cu branza

Amestecam branza(eu am folosit telemea de capra) cu ouale,adugam smantana si grisul si amestecam

13 voturi    19 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Mini pateuri cu branza sarata

Mini pateuri cu branza sarata

Branza sarata o dam pe razatoare mica si o amestecam cu oul. Aluatul de foietaj il intindem putin,

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rodica Sulfideanu , 10 iunie 2015

    SUPER BUNE

  • Fara foto

    Iulia Zotescu , 14 mai 2014

    Ce foietaj este?Arata foarte bine!

  • alina

    alina (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2014

    branza este putin sarata...

    • Dumitru Marin

      Dumitru Marin (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2014

      Eu pun jumatate branza proaspata si jumatate telemea . Nu lipseste smantana si sunt delicioase ...

    • Szabo_Ioana

      Szabo_Ioana (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2013

      Arata f. bine si sunt rapide, dar branza este dulce (proaspata)?

    • Lory

      Lory (Chef de cuisine) , 05 decembrie 2013

      mmm...mi-ai mintit de copilarie...mama facea dar umplute cu doceata amestecata cu nuca...o minunatie!

    • kok miori

      kok miori (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2013

      Bune pateurile si mie imi plac cu branza dar eu adaug la branza putin zaatar si putina nucsoara. Zaatar este o planta orientala care in afara ca da un gust bun este si sanatoasa.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 mai 2010

      Foarte bune!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

      Cred ca sunt un deliciu.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2009

      Imi place reteta, simpla si gustoasa!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009

      Delicioase...

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

      Arata bine ! Sunt ca niste cornuri, nu?

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

      Apetisante, simple si foarte buna!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

      Perfecte, Alina, ce frumos ai intins foaia, cum faci asa rotunda, felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

30 voturi

Ingrediente

  • Ingredienti: 1 pachet de foietaj,200g branza
  • 1 ou
  • 2-3 linguri de smantana.

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Puneti intr-o tigaie cu ulei, usturoiul tocat sa se prajeasca putin. Taiati dovlecei felii prajitile

23 voturi    6 comentarii
40 min
Paste si pizza
Orata al forno

Orata al forno

Preparare: Se curata pestele si se spala bine cu apa, se usuca, se sareaza si pipereaza( afara si

14 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Paste cu fasoale boabe

Paste cu fasoale boabe

Preparare: se toaca marunt ceapa si costita. Intr-o oala se pune putin ulei si se frige costita cu

13 voturi    1 comentariu
50 min
Paste si pizza

alina (Chef de cuisine)

branza este putin sarata...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Cascaval pane surpriza