Pateuri cu branza

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Pateuri cu branza

Ingrediente

  • Aluat- 500 gr faina,400gr iaurt,100ml ulei,1 praf de copt,sare
  • Umplutura-300 gr branza de vaci,200 gr branza \"danish white\"(branza cremoasa si f sarata),3 oua,150 gr smantana

Mod de preparare

Am preparat aluatul amestecand toate ingredientele,am format un guguloi si l-am dat la frigider pentru o ora.

Intr-un bol am amestecat branzeturile cu ouale si smantana mana s-au omogenizat.Am intins foaia de aluat si am taiat cu un castronel forme rotunde,am pus cate o lingura cu umplutura si am impaturit coca aplatizand cu furculita pe margine pentru inbinare.Le-am bagat la cuptor care a fost in prealabil incalzit si le tineti pana capata o culoare aramie.Am intepat fiecare pateu cu furculita.Optional la scoaterea din cuptor puteti sa ungeti pateurile cu ou batut(eu asa fac).

Le puteti manca calde sau reci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor