autor:

liliana hristova

» » Aperitive

Pateuri cu branza

Autor: liliana hristova (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: liliana hristova (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 aprilie 2010

Ingrediente
Aluat- 500 gr faina,400gr iaurt,100ml ulei,1 praf de copt,sare, Umplutura-300 gr branza de vaci,200 gr branza "danish white"(branza cremoasa si f sarata),3 oua,150 gr smantana

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

14 voturi

Mod de preparare

Am preparat aluatul amestecand toate ingredientele,am format un guguloi si l-am dat la frigider pentru o ora.
Intr-un bol am amestecat branzeturile cu ouale si smantana mana s-au omogenizat.Am intins foaia de aluat si am taiat cu un castronel forme rotunde,am pus cate o lingura cu umplutura si am impaturit coca aplatizand cu furculita pe margine pentru inbinare.Le-am bagat la cuptor care a fost in prealabil incalzit si le tineti pana capata o culoare aramie.Am intepat fiecare pateu cu furculita.Optional la scoaterea din cuptor puteti sa ungeti pateurile cu ou batut(eu asa fac).
Le puteti manca calde sau reci
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Pateuri cu branza

Pateuri cu branza

Branza se amesteca bine cu untul si 2 oua intregi, dupa care se incorporeaza si cele 2 linguri de

4 voturi    6 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Pateuri cu branza

Pateuri cu branza

Intindem foile de aluat si le taiem in patrate mai mici sau mai mari dupa preferinta, amestecam branza

26 voturi    6 comentarii
20 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 17 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 august 2012

    Si eu fac ,folosesc diverse unpluturi ,branza sarata , branza de vaci , carne tpcata ,ciuperci etc...

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    Delicioase,imi plac la nebunie.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010

    Foarte bune, atat calde cat si reci!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 30 iunie 2010

      O bunatate !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 mai 2010

      Foarte bune! Ale mele sunt cu telemea.

    • liliana hristova

      liliana hristova (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

      Sunt delicioase si foarte rapide. Miky...in legatura cu fineti...suna tentant dar nu cred ca le-as face cu un astfel de aluat. Incercati-le ca merita.....socramiu a fost pe la noi si mi-a furat 6....s-a laudat cu ele la servici :((((((

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

      Rapid si gustos...felicitari pentru reteta!!!

    • Fara foto

      Miky Chindin , 27 aprilie 2010

      arata fff bine!!!ce ziceti fetelor cu finetti merge umplut pate-ul?!

    • Fara foto

      Adina , 27 aprilie 2010

      Yamiii, yamiii....ce rumene sant! Arata foarte bine!

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

      Bune, bune!...si tare aspectuase!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

      preferatele mele,ce bune!!!foarte bine arata,salvat!

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

      foarte bune

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

      Foarte bune, frumoase, ale mele cu umplutura de salam!

    • lucica mihaila

      lucica mihaila (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

      Imbietoare!!!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

      Foarte bune....

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

      Eu adaug si cateva stafide.Sunt o bunatate!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

      O bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

14 voturi

Ingrediente

  • Aluat- 500 gr faina,400gr iaurt,100ml ulei,1 praf de copt,sare
  • Umplutura-300 gr branza de vaci,200 gr branza "danish white"(branza cremoasa si f sarata),3 oua,150 gr smantana

Raporteaza reteta

Retete
de liliana hristova
ardei,dovlecei si rosii umplute cu carne pui

ardei,dovlecei si rosii umplute cu carne pui

Se amesteca carnea cu orezul,ceapa tocata,uliul si apa intr-un castronel.Se curata si se spala ardeii,rosiile

3 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ciuperci umplute cu piept de pui

Ciuperci umplute cu piept de pui

Se rade morcovul,ceapa si rosia pe razatoarea mica.Se toaca usturoiul marunt,mararul.Pieptul,morcovul,ceapa,usturoiul,rosia

4 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne
Salata de vara

Salata de vara

se spala legumele si se toaca,se pun intr-un castron se asezoneaza si se rade branza dupa preferinta.Mie

0 voturi    5 comentarii
30 min
Salate de legume

constanta proca (Chef de cuisine)

Si eu fac ,folosesc diverse unpluturi ,branza sarata , branza de vaci , carne tpcata ,ciuperci etc...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu spanac si telemea de oaie