Aluatul: se pune apa cu margarina pe foc,pana se topeste margarina. Intr-un vas se cerne faina si se adauga apa cu margarina (asa fierbinte) si chimenul (celor care le place) si se amestca pana obtinem un aluat tocmai bunde intins.
Umplutura: radem branza pe care o amestecam cu margarina si ouale.
Presasam faina pe masa si rupem bucatele mici de aluat, le intindem intr-o foaie subtire punem umplutura si le impaturim (le puteti face in diferite forme). Le punem in tava, le ungem cu ou si presaram susan, se coc 30 de minute. Cand sunt gata le punem intr-o cratita cu capac.
Se pot face si cu carne, orez si cartofi.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii