autor:

retete de la creanga

» » Aluaturi si Foietaje

Pateuri cu branza

Autor: retete de la creanga (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 21 aprilie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: retete de la creanga (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 21 aprilie 2012

Ingrediente
2 pachete de foietaj, 500g branza de vaci, sare, 2 oua, mac

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se intinde foaia de aluat si sa taie in patratele mai mici sau mai mari dupa preferinta,se pune o lingurita de branza amestecata cu un pic de sare in fiecare patratel si se inchd in forma de triunghi. Se ung cu ou si mac si se baga la cuptor 10 minute, pana se ruminesc un pic. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive cu brinza
Pateuri cu branza(cu aluat facut in casa)

Pateuri cu branza(cu aluat facut in casa)

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat foarte bine(se poate folosi robotul) si se tine la frigider

17 voturi    15 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 pachete de foietaj
  • 500g branza de vaci
  • sare
  • 2 oua
  • mac

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pateuri cu branza