Pateuri cu branza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Pateuri cu branza

Ingrediente

  • 2 pachete de foietaj din comert
  • 300g branza proaspata
  • de vaci
  • telemea sau cas
  • sare
  • mac
  • 1ou pentru uns.

Mod de preparare

Intindem foile de aluat si le taiem in patrate mai mici sau mai mari dupa preferinta, amestecam branza cu un pic de sare si adaugam cate o lingurita in fiecare patratel, dupa care inchidem in forma de triunghi, le ungem cu ou si presaram deasupra un pic de mac, dupa care dam la cuptorul bine incalzit (180g) timp de 15 min. Se servesc calde sau reci. Sunt foarte bune.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise