Intindem foile de aluat si le taiem in patrate mai mici sau mai mari dupa preferinta, amestecam branza cu un pic de sare si adaugam cate o lingurita in fiecare patratel, dupa care inchidem in forma de triunghi, le ungem cu ou si presaram deasupra un pic de mac, dupa care dam la cuptorul bine incalzit (180g) timp de 15 min. Se servesc calde sau reci. Sunt foarte bune.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii