Reteta postata pe: 15 februarie 2011
Ingrediente
Aluatul:1 pachet margarina sau 200 g untura,400 g smantana,2 oua,1 lingurita sare,100 ml vin alb,800 g-1 kg de faina,50 g margarina pentru uns., Umplutura:1 kg branza framantata,2 oua intregi,2 linguri faina alba,piper dupa gust.
Dificultate: Redusa | Timp: 3h
Mod de preparare
Intinzi o foaie din aluat si o ungi cu margarina topita,rulezi aluatul si-l lasi sa stea la rece 2 ore.
Intinzi apoi o foaie groasa de 3 mm,tai patrate cu rola si le umpli cu branza.Ungi deasupra cu ou si dai la cuptor
la foc iute.Le poti servi la o bere rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu branza sarata" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete.
Umplutura- intr-un bol amestecam bine
2 voturi
0 comentarii
1h 10 min
Branza sarata o dam pe razatoare mica si o amestecam cu oul.
Aluatul de foietaj il intindem putin,
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
vio (Chef de cuisine) , 16 februarie 2011
bune bune merita incercate
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 16 februarie 2011
Si eu vreau, aratã super yummy :)
Lia Maria (Chef de cuisine) , 15 februarie 2011
Bune ! *****