autor:

Florenta Dinu

» » Aluaturi si Foietaje

Pateuri cu branza sarata

Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 februarie 2011

Ingrediente
Aluatul:1 pachet margarina sau 200 g untura,400 g smantana,2 oua,1 lingurita sare, ml vin alb,800 g-1 kg de faina,50 g margarina pentru uns., Umplutura:1 kg branza framantata,2 oua intregi,2 linguri faina alba,piper dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 3h

12 voturi

Mod de preparare

Intinzi o foaie din aluat si o ungi cu margarina topita,rulezi aluatul si-l lasi sa stea la rece 2 ore.
Intinzi apoi o foaie groasa de 3 mm,tai patrate cu rola si le umpli cu branza.Ungi deasupra cu ou si dai la cuptor
la foc iute.Le poti servi la o bere rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Mini pateuri cu branza sarata

Mini pateuri cu branza sarata

Branza sarata o dam pe razatoare mica si o amestecam cu oul. Aluatul de foietaj il intindem putin,

6 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Pateuri cu branza sarata si vanata

Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 18 februarie 2011

    Arata foarte bine.

  • Foxxi T.

    Foxxi T. (Chef de cuisine) , 16 februarie 2011

    Hmm arata foarte bine,trebuie neaparat sa le incerc.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 16 februarie 2011

    Delicioase si apetisante!***** Eu amestec putin oregano uscat cu branza; ii da un plus de aroma.

    • vio

      vio (Chef de cuisine) , 16 februarie 2011

      bune bune merita incercate

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 16 februarie 2011

      Si eu vreau, aratã super yummy :)

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 15 februarie 2011

      Bune ! *****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

3h

12 voturi

Ingrediente

  • Aluatul:1 pachet margarina sau 200 g untura,400 g smantana,2 oua,1 lingurita sare, ml vin alb,800 g-1 kg de faina,50 g margarina pentru uns.
  • Umplutura:1 kg branza framantata,2 oua intregi,2 linguri faina alba,piper dupa gust.

Raporteaza reteta

Retete
de Florenta Dinu
Tort Mickey Mouse

Tort Mickey Mouse

Faci blaturile de aceeasi marime (foloseste aceeasi forma). Separi albusurile si le bati spuma tare,adaugi

16 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Torturi
Amandina

Amandina

Pt blat:freci galbenusurile cu uleiul pe care-l pui ca la maioneza.Albusurile le bati spuma cu zaharul

30 voturi    4 comentarii
1h 5 min
Prajituri
Tort cu foi coapte in tigaie

Tort cu foi coapte in tigaie

Pt foi:freci oul cu zaharul,apoi adaugi uleiul si laptele,1 lingurita bicarbonat stins cu otet si

30 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Torturi

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Arata foarte bine.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Aluat pentru pizza