Pateuri cu branza sarata

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa
Pateuri cu branza sarata

Ingrediente

  • Aluatul:1 pachet margarina sau 200 g untura,400 g smantana,2 oua,1 lingurita sare,100 ml vin alb,800 g-1 kg de faina,50 g margarina pentru uns.
  • Umplutura:1 kg branza framantata,2 oua intregi,2 linguri faina alba,piper dupa gust.

Mod de preparare

Intinzi o foaie din aluat si o ungi cu margarina topita,rulezi aluatul si-l lasi sa stea la rece 2 ore.

Intinzi apoi o foaie groasa de 3 mm,tai patrate cu rola si le umpli cu branza.Ungi deasupra cu ou si dai la cuptor

la foc iute.Le poti servi la o bere rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise