autor:

Lia Maria

» » Aperitive

Pateuri cu branza si marar

Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 mai 2010

Ingrediente
300 g telemea rasa, 3 oua, Una legatura marar tocat marunt, 1 pachet foi de placinta (foetaj)

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

7 voturi

Mod de preparare

Intrun bol amestecam branza, mararul si ouale. Intindem amestecul pe foaia de placinta si rulam cu ajutorul foliei. Taiem rulada obtinuta in felii late, de circa 8-10 cm. Tapetam doua tavi cu hartie de copt si asezam pateurile, lasand putin spatiu intre ele. Se pun in cuptorul incins, la foc mare pentru 20’.
Sunt delicioase pentru micul dejun, langa un pahar de lapte.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Chipsuri de mamaliga cu crema de branza

Chipsuri de mamaliga cu crema de branza

Pentru reteta aceasta m-am inspirat de pe blogul unei doamne simpatice, de la care am invatat si

39 voturi    28 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza
Bruschette la cuptor

Bruschette la cuptor

Taiem painea alba in felii mai groase , o asezam in tava de inox apoi punem feliile de salam , rosiile

2 voturi    5 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • mihai

    mihai (Chef de cuisine):

    Draga Lia am facut aceasta reteta a ta si pot spune ca a iesit delicioasa si "gustoasa". Cum in Dublin ducem lipsa de telemea am facut cu branza proaspata de vaci cu oua, marar si sare si am pus si chimen ca sa ii dea o savoare mai intensa. Multumesc pentru aceasta reteta, voi recomanda tuturor celor ce apreciaza aperitivele gustoase. Felicitari!

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine):

    Elena, am folosit, aluat frantuzesc pentru patiserie.Mai am un pachet in congelator, asa ca atasez si o fotografie, pentru toti cei interesati.Pofta buna !

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    ce buneee. si aratoase felicitari

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 mai 2010

    Da eram interesata de cum arata pachetul, multumesc de raspuns, eu am cumparat asa... nu cred ca sunt la fel, am sa caut cel cumparat de tine.

  • Fara foto

    flori de piatra , 07 mai 2010

    O bunatate...

    • Adina

      Adina (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

      Usor de facut, gustoase si aromate!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

      Eu, iti multumesc Elena...

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

      I-mi place mult,si se face repede!

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

      un deliciu am sa incerc si eu

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

      O idee buna cu marar,o sa incerc si eu.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

      Interesanta reteta! Dar cred ca ies mai aspectoase cu aluat de foietaj...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

      Tare mai sunt atragatoare pateurile tale Lia, dar ai folosit foaie de placinta(cu mai multe paturi) sau aluat foietaj? As vrea sa fac si eu zilele astea, mie mi se pare ca e foietaj. Multumesc.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

      Delicioase pateute ....

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

7 voturi

Ingrediente

  • 300 g telemea rasa
  • 3 oua
  • Una legatura marar tocat marunt
  • 1 pachet foi de placinta (foetaj)

Raporteaza reteta

Retete
de Lia Maria
Cartofi cu costita la cuptor

Cartofi cu costita la cuptor

Cartofii se spala si se pun la fiert, in apa cu sare, intregi. Se fierb si ouale si se taie rondele.

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu slaninuta

Paste cu slaninuta

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Cand sunt fierte se dau sub un jet de apa rece, se strecoara

4 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza
Gem de Caise Delicios

Gem de Caise Delicios

Caisele spalate si fara samburi, se dau prin masina de carne si se pun intr-o cratita mare. Separat

10 voturi    7 comentarii
3h
Conserve si muraturi

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

ce buneee. si aratoase felicitari

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
"Labaneh" cu coriandru verde si ardei iute