Intrun bol amestecam branza, mararul si ouale. Intindem amestecul pe foaia de placinta si rulam cu ajutorul foliei. Taiem rulada obtinuta in felii late, de circa 8-10 cm. Tapetam doua tavi cu hartie de copt si asezam pateurile, lasand putin spatiu intre ele. Se pun in cuptorul incins, la foc mare pentru 20’.
Sunt delicioase pentru micul dejun, langa un pahar de lapte.
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii