autor:

Lia Maria

» » Aperitive

Pateuri cu branza si marar

Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 mai 2010

Ingrediente
300 g telemea rasa, 3 oua, Una legatura marar tocat marunt, 1 pachet foi de placinta (foetaj)

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

7 voturi

Mod de preparare

Intrun bol amestecam branza, mararul si ouale. Intindem amestecul pe foaia de placinta si rulam cu ajutorul foliei. Taiem rulada obtinuta in felii late, de circa 8-10 cm. Tapetam doua tavi cu hartie de copt si asezam pateurile, lasand putin spatiu intre ele. Se pun in cuptorul incins, la foc mare pentru 20’.
Sunt delicioase pentru micul dejun, langa un pahar de lapte.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
RULADA DE CASCAVAL CU SUNCA SI ARDEI ROSU

RULADA DE CASCAVAL CU SUNCA SI ARDEI ROSU

Intai se prepara umplutura astfel: se amesteca brinza de vaci care trebuie sa fie mai seaca cu untul,

5 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
cascaval pane si cartofi prajiti(2portii)

cascaval pane si cartofi prajiti(2portii)

cascavalul se taie dupa preferinta,ouale se bat cu sare si piper,apoi dam cascavalul prin faina ,ou

7 voturi    7 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • mihai

    mihai (Chef de cuisine):

    Draga Lia am facut aceasta reteta a ta si pot spune ca a iesit delicioasa si "gustoasa". Cum in Dublin ducem lipsa de telemea am facut cu branza proaspata de vaci cu oua, marar si sare si am pus si chimen ca sa ii dea o savoare mai intensa. Multumesc pentru aceasta reteta, voi recomanda tuturor celor ce apreciaza aperitivele gustoase. Felicitari!

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine):

    Elena, am folosit, aluat frantuzesc pentru patiserie.Mai am un pachet in congelator, asa ca atasez si o fotografie, pentru toti cei interesati.Pofta buna !

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    ce buneee. si aratoase felicitari

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 mai 2010

    Da eram interesata de cum arata pachetul, multumesc de raspuns, eu am cumparat asa... nu cred ca sunt la fel, am sa caut cel cumparat de tine.

  • Fara foto

    flori de piatra , 07 mai 2010

    O bunatate...

    • Adina

      Adina (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

      Usor de facut, gustoase si aromate!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

      Eu, iti multumesc Elena...

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

      I-mi place mult,si se face repede!

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

      un deliciu am sa incerc si eu

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

      O idee buna cu marar,o sa incerc si eu.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

      Interesanta reteta! Dar cred ca ies mai aspectoase cu aluat de foietaj...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

      Tare mai sunt atragatoare pateurile tale Lia, dar ai folosit foaie de placinta(cu mai multe paturi) sau aluat foietaj? As vrea sa fac si eu zilele astea, mie mi se pare ca e foietaj. Multumesc.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

      Delicioase pateute ....

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

7 voturi

Ingrediente

  • 300 g telemea rasa
  • 3 oua
  • Una legatura marar tocat marunt
  • 1 pachet foi de placinta (foetaj)

Raporteaza reteta

Retete
de Lia Maria
Cartofi cu costita la cuptor

Cartofi cu costita la cuptor

Cartofii se spala si se pun la fiert, in apa cu sare, intregi. Se fierb si ouale si se taie rondele.

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu slaninuta

Paste cu slaninuta

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Cand sunt fierte se dau sub un jet de apa rece, se strecoara

4 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza
Gem de Caise Delicios

Gem de Caise Delicios

Caisele spalate si fara samburi, se dau prin masina de carne si se pun intr-o cratita mare. Separat

11 voturi    7 comentarii
3h
Conserve si muraturi

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

ce buneee. si aratoase felicitari

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Placinte cu cas si marar verde