Pateuri cu branza si marar

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Pateuri cu branza si marar

Ingrediente

  • 300 g telemea rasa
  • 3 oua
  • Una legatura marar tocat marunt
  • 1 pachet foi de placinta (foetaj)

Mod de preparare

Intrun bol amestecam branza, mararul si ouale. Intindem amestecul pe foaia de placinta si rulam cu ajutorul foliei. Taiem rulada obtinuta in felii late, de circa 8-10 cm. Tapetam doua tavi cu hartie de copt si asezam pateurile, lasand putin spatiu intre ele. Se pun in cuptorul incins, la foc mare pentru 20’.

Sunt delicioase pentru micul dejun, langa un pahar de lapte.

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise