autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

pateuri cu carne de miel.

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2008

Ingrediente
Ai nevoie de: aluat, 200 g faina, 125 g margarina, sare., , Umplutura: 200 g carne, o ceapa mica, un ou, o lingura cu smantana, 2 linguri cu margarina, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca faina cernuta cu margarina si un praf de sare, apoi se adauga apa, putin cate putin, pana cand aluatul devine omogen.

Daca ai scapat cumva prea multa apa, poti ingrosa la loc aluatul adaugand putina faina. Dupa ce a stat cel putin 20 de minute in frigider, se intinde o foaie de un centimetru grosime si, cu ajutorul unui pahar de vin, se taie cercuri.

Jumatate dintre cercurile astfel obtinute vor fi transformate in inele, cu ajutorul unui pahar mai mic. Capacelele decupate de la mijlocul cercurilor se pastreaza.

Pe cercurile ramase intregi se asaza inelele, iar la mijloc se pune umplutura obtinuta astfel: carnea se toaca impreuna cu o ceapa mica, se caleste in margarina (se pun si cateva linguri cu apa, ca sa nu se usuce carnea prea tare), se amesteca bine cu un ou, se sareaza si se pipereaza.

Dupa ce am pus umplutura in inelele de aluat, asezam deasupra capacelele pastrate. Se coc la foc potrivit.

Sugestie: Pentru o aroma speciala, poti pune in umplutura un pic de marar tocat.

Se poate si asa: In loc de carne, poti folosi cu succes maxim ciuperci.
Daca ti-a placut reteta noastra "pateuri cu carne de miel." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
MANCARICA DE ARDEI COPTI CU SUC DE ROSII

MANCARICA DE ARDEI COPTI CU SUC DE ROSII

Ardeii se coc(eu ii coc in cuptor),se decojesc(pentru a se decoji usor se pun intr-o cratita cu capa

8 voturi    12 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de vitel cu piure de cartofi

Tocanita de vitel cu piure de cartofi

Tocanita se face astfel: -se curata legumele,se spala,apoi se pune intr-o cratita putin ulei se

16 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300SV

- 500 lei
1499.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ai nevoie de: aluat
  • 200 g faina
  • 125 g margarina
  • sare.
  • Umplutura: 200 g carne
  • o ceapa mica
  • un ou
  • o lingura cu smantana
  • 2 linguri cu margarina
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de neacsu laura
prajitura cu visine

prajitura cu visine

se amesteca galbenusurile cu uleiul ca o maioneza si se baga la frigider pina batem albusurile.albusurile

1 vot    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
tort cu fructe.

tort cu fructe.

Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Se imparte in trei foi, se insiropeaza si se umplu cu

5 voturi    6 comentarii
1h
Torturi
Oua vopsite

Oua vopsite

Iei ouale le speli foarte bine cu apa calda si detergent si le clatesti la fel de bine. Le pui la

4 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorbă de miel reţetă ardelenească Ciorbă de miel reţetă ardelenească

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

3 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez

Dovleceii se spala bine, se sterg si apoi se taie pe lung in cate 2 jumatati, indepartand capetele. Fiecare jumatate se scobeste cu

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Ardei umpluti cu carne