Pateuri cu ciuperci si cascaval

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Pateuri cu ciuperci si cascaval

Ingrediente

  • o foaie aluat foietaj,
  • 6 ciuperci champignon,
  • cascaval,
  • 1 ou,
  • mac,
  • oregano,
  • sare

Mod de preparare

Aluatul se pune la decongelat la temperatura camerei. Curatam ciupercile le taiem si le coacem pe gratar, dupa presaram cu sare si oregano.

Cascavalul se rade pe razatoarea mare. Se intinde aluatul de foietaj pe masa si se portioneaza in forma de patrat. Pe unul din colturi asezati felii de ciuperca si presarati cu cascaval ras. Luati coltul gol si acoperiti pe cel plin,"sigilati" marginile cu o furculita, obtinandu-se niste triunghiuri.

Se aseaza pe tava, pregatita cu hartie de copt, se ung cu ou si se presara mac. Apoi se introduc in cuptorul preincalzit la 180 de grade si se lasa la copt 25-30 minute.

Sa aveti pofta!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise