Pateuri cu ciuperci si cascaval

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Pateuri cu ciuperci si cascaval

Ingrediente

  • o foaie aluat foietaj,
  • 6 ciuperci champignon,
  • cascaval,
  • 1 ou,
  • mac,
  • oregano,
  • sare

Mod de preparare

Aluatul se pune la decongelat la temperatura camerei. Curatam ciupercile le taiem si le coacem pe gratar, dupa presaram cu sare si oregano.

Cascavalul se rade pe razatoarea mare. Se intinde aluatul de foietaj pe masa si se portioneaza in forma de patrat. Pe unul din colturi asezati felii de ciuperca si presarati cu cascaval ras. Luati coltul gol si acoperiti pe cel plin,"sigilati" marginile cu o furculita, obtinandu-se niste triunghiuri.

Se aseaza pe tava, pregatita cu hartie de copt, se ung cu ou si se presara mac. Apoi se introduc in cuptorul preincalzit la 180 de grade si se lasa la copt 25-30 minute.

Sa aveti pofta!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Budinca de must

Budinca de must

Reteta de budinca de must. Cum se prepara budinca de must reteta delicioasa de toamna.

Budinca de must
Pasta de ardei kapia si gogosari

Pasta de ardei kapia si gogosari

Reteta de pasta de ardei kapia si gogosari. Cum se prepara pasta de ardei kapia si gogosari reteta fara conservanti.

Pasta de ardei kapia si gogosari
Gogosi rasucite

Gogosi rasucite

Reteta de gogosi rasucite. Cum prepari acasa reteta de gogosi rasucite.

Gogosi rasucite
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor