autor:

Lia Maria

» » Aperitive

Pateuri cu crenvursti

Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 septembrie 2009

Ingrediente
un pachet aluat foietaj, 6 bucati crenvursti (afumati), 50 ml ulei, 2 oua, 100 gr cascaval, una legatura frunze de patrunjel, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

53 voturi

Mod de preparare

Crenvurstii se curata de pielita si se maruntesc cu o furculita, intrun bol. Frunzele de patrunjel se taie marunt. Cascavalul se da pe razatoare. Peste cremvusti, se adauga un ou intreg si albusul de la cel de-al doilea ou, frunzele de patrunjel, sare si piper dupa gust si se amesteca bine.Intro cratita se pune uleiul si cand sa incins, se adauga cremvustii , se tine pe foc 15’ in care se amesteca sa nu se arda. Se ia foaia de placinta, se intinde si intindem amestecul pe toata suprafata ei, dupa care rulam foia. Cu ajutorul unui cutit , taiem bucatele de aprox 5cm , pe care le asezam in tava pregatita din timp (cu hartie de copt), astfel incat partile taiate sa fie cu fata in sus si in tava. Cu ajutorul unei pensule, vom unge fiecare pateu cu galbenusul ramas, dupa care vom pune pe fiecare ,in varf, cate putin cascaval ras. Se da la cuptor pt aprox. 30’, pana se rumenesc, dupa care se scot pe un servet de hartie. Se pot consuma atat calde cat si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu crenvursti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Salata boeuf

Salata boeuf

Se fierbe carnea cu sare si dupa ce o spumuiti adaugati cartofii si morcovii.Intre timp pregatiti

2 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive cu carne
Drob de pui cu legume

Drob de pui cu legume

Maruntaiele se fierb 45 de minute, se lasa sa se raceasca apoi se taie marunt si se amesteca cu

3 voturi    4 comentarii
2h 10 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 35 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Victoria Neicu , 21 iunie 2015

    Daniela Gangeoveanu aici la magazin nu aduce decat ,,bella,,..... oricum multumesc.......au si aici foietajul lor care dupa mine e mult mai bun

  • Fara foto

    Daniela Gangeoveanu , 25 mai 2015

    interesant este sa pui la copt in tava de briose

  • Fara foto

    Daniela Gangeoveanu , 25 mai 2015

    Incearca si MORARITA, este bun

    • Fara foto

      VIOLETA , 16 aprilie 2015

      DE CE CREMVUSTI ????????????????//

    • Fara foto

      doina , 02 februarie 2015

      dar nu cu cremvusti alimentul cel mai nesanatos

    • Fara foto

      Petrica Stoica , 05 noiembrie 2014

      Buon bun

    • Fara foto

      Melania Parus , 28 iulie 2014

      mmm

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 28 iulie 2014

      Pe cat de usor se fac, pe atat de repede dispar din farfurie ! Sunt minunate....

    • Fara foto

      Toncean Sidonia , 28 iulie 2014

      Pe cat de usor se fac, pe atat de repede dispar din farfurie ! Sunt minunate....

    • Fara foto

      Herman Emese , 11 iulie 2014

      Megcsináltam és nagyon fincsi, hamar kész!!!

    • Fara foto

      Herman Emese , 11 iulie 2014

      Astazi o fac, abia astept,arata foarte bine!

    • Fara foto

      gabi , 10 iulie 2014

      buna,sunt incantat de ea !

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 23 octombrie 2013

      Va multumesc pentru aprecieri si ma bucur mult ca si voua va sant pe plac !

    • Fara foto

      George Tanasa , 22 octombrie 2013

      Simplu, elegant, frumos!Si - sunt sigur-, si gustos!

    • Fara foto

      alina , 22 octombrie 2013

      ce bine arata

    • Fara foto

      Victoria Neicu , 05 octombrie 2013

      Foarte bune le-am facut si eu !!!!

    • Fara foto

      Lili Drobota , 02 septembrie 2013

      cred, ca, sunt minunate;le incerc mai tirziu!

    • Fara foto

      Alina Socrati Marinescu , 02 septembrie 2013

      depinde ce foietaj cumparati.

    • Fara foto

      Dorina Vlasa Bugle , 01 septembrie 2013

      in sfirsit mi-ai indeplinit dorinta de a intelege retetele tale care sunt super. mai vreau

    • Fara foto

      Irina Jurca , 01 septembrie 2013

      mmmmmmmmmmmmmmmmmmm

    • Fara foto

      Alina Zarioiu , 31 august 2013

      eu fac see you coca facuta in casa...stiti voi..drojdie apa sare ulei faina.

    • Fara foto

      Cristina , 03 iulie 2010

      Arata foarte bine , sa speram ca sunt la fel de bune .

    • Fara foto

      Lia , 24 februarie 2010

      Va multumesc pt aprecieri.

    • Fara foto

      lia , 24 februarie 2010

      Da Luminita, tot amestecul (parizer daca asta folosesti, cu oule, frunzele maruntite, sare si piper) se caleste cam 15', amestecand sa nu se arda.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 24 februarie 2010

      Reteta e super 1

    • Fara foto

      LUMINITA , 24 februarie 2010

      PARIZERUL SE PUNE IN TIGAIE CU OUL SI CU ALBUSUL?

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      Delicioase si superba prezentare...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

      Delicios.Felicitari

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

      E superbă! Am notato!

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

      Nu conteaza sa scriem chiar corect, importanta este reteta si rezultatul final. Pofta buna! Eu sigur voi incerca reteta.

    • iuliana tarnoveanu

      iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

      Interesant si apetisant!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

      Arata bine preparatul final...Eu de regula folosesc carnaciori...

    • Fara foto

      v magdalena (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

      Este un aperitiv excelent,iar fotografiile sunt foarte sugestive!

    • Fara foto

      shushaneaua (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009

      Nu e "cremwust" ci "crenwurst".

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009

      E foarte frumos.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

53 voturi

Ingrediente

  • un pachet aluat foietaj
  • 6 bucati crenvursti (afumati)
  • 50 ml ulei
  • 2 oua
  • 100 gr cascaval
  • una legatura frunze de patrunjel
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de Lia Maria
Cartofi cu costita la cuptor

Cartofi cu costita la cuptor

Cartofii se spala si se pun la fiert, in apa cu sare, intregi. Se fierb si ouale si se taie rondele.

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu slaninuta

Paste cu slaninuta

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Cand sunt fierte se dau sub un jet de apa rece, se strecoara

4 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza
Gem de Caise Delicios

Gem de Caise Delicios

Caisele spalate si fara samburi, se dau prin masina de carne si se pun intr-o cratita mare. Separat

10 voturi    7 comentarii
3h
Conserve si muraturi

VIOLETA

DE CE CREMVUSTI ????????????????//

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada de pui cu spanac