Crenvurstii se curata de pielita si se maruntesc cu o furculita, intrun bol. Frunzele de patrunjel se taie marunt. Cascavalul se da pe razatoare. Peste cremvusti, se adauga un ou intreg si albusul de la cel de-al doilea ou, frunzele de patrunjel, sare si piper dupa gust si se amesteca bine.Intro cratita se pune uleiul si cand sa incins, se adauga cremvustii , se tine pe foc 15’ in care se amesteca sa nu se arda. Se ia foaia de placinta, se intinde si intindem amestecul pe toata suprafata ei, dupa care rulam foia. Cu ajutorul unui cutit , taiem bucatele de aprox 5cm , pe care le asezam in tava pregatita din timp (cu hartie de copt), astfel incat partile taiate sa fie cu fata in sus si in tava. Cu ajutorul unei pensule, vom unge fiecare pateu cu galbenusul ramas, dupa care vom pune pe fiecare ,in varf, cate putin cascaval ras. Se da la cuptor pt aprox. 30’, pana se rumenesc, dupa care se scot pe un servet de hartie. Se pot consuma atat calde cat si reci.
Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteIncearca o salata de legume proaspete cu crutoane crocante, perfecta pentru pranz sau cina. Reteta rapida, simpla si plina de...
Salata de legume proaspete cu crutoane – reteta simpla, rapida si sanatoasaIncearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii