autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Pateuri cu marmelada

Autor: PREDA ELENA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 aprilie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PREDA ELENA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 aprilie 2013

Ingrediente
Aluat: 200g iaurt, 9 linguri zahar, 9 linguri ulei, 9 linguri de apa, un praf de copt, sare, faina cat cuprinde., Umplutura: marmelada (puteti adauga orice altceva)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se amesteca iaurtul, apa, praful de copt, faina, zaharul, uleiul. Se framanta un aluat nu prea tare. Se intinde o foaie de 1 cm grosime si se taie patrate. Apoi, fiecare dintre acestea se franjureaza la un capat, formanad 5 fasii. Se pune marmelada si se ruleaza pana la franjuri, apoi fiecare fasie se aseaza peste rulou. Se procedeaza asa pana la final. Se da cu ou pe deasupra se da la cuptor circa 30 min pana devin aurii.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu marmelada" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Chapati ( paine indiana)

Chapati ( paine indiana)

Strrecurati impreuna fainile facandu-le sa cada intr-un castron mare, adaugati untul si incorporati-l

9 voturi    3 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Panettone cu crusta de migdale caramelizate

Panettone cu crusta de migdale caramelizate

Maruntiti drojdia intre degete si intr-un bol il amestecati cu laptele. Lasati la dospit pentru 10

1 vot    0 comentarii
3h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Floare de colt (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2013

    Ce bine arata si sunt gustoase !!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • Aluat: 200g iaurt
  • 9 linguri zahar
  • 9 linguri ulei
  • 9 linguri de apa
  • un praf de copt
  • sare
  • faina cat cuprinde.
  • Umplutura: marmelada (puteti adauga orice altceva)

Raporteaza reteta

Retete
de PREDA ELENA
Savarina

Savarina

Se bat albusurile separat cu zaharul,apoi sa adauga galbenusurile amestecate cu putina sare,se

4 voturi    5 comentarii
1h
Prajituri
Ciorbita de pui

Ciorbita de pui

Carnea se transeaza si se spala bine si se pune la fiert,avand grija sa luam spuma in timpul procesului

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Biscuiti pentru ceai

Biscuiti pentru ceai

Se pune margarina la temperatura camerei, se adauga cele 2 oua, musli, zaharul, vanilia, nuca taiata

3 voturi    2 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Fara foto

Floare de colt (Chef de cuisine)

Ce bine arata si sunt gustoase !!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Ftir maa sabanekh