autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Pateuri cu marmelada

Autor: PREDA ELENA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 aprilie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PREDA ELENA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 aprilie 2013

Ingrediente
Aluat: 200g iaurt, 9 linguri zahar, 9 linguri ulei, 9 linguri de apa, un praf de copt, sare, faina cat cuprinde., Umplutura: marmelada (puteti adauga orice altceva)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se amesteca iaurtul, apa, praful de copt, faina, zaharul, uleiul. Se framanta un aluat nu prea tare. Se intinde o foaie de 1 cm grosime si se taie patrate. Apoi, fiecare dintre acestea se franjureaza la un capat, formanad 5 fasii. Se pune marmelada si se ruleaza pana la franjuri, apoi fiecare fasie se aseaza peste rulou. Se procedeaza asa pana la final. Se da cu ou pe deasupra se da la cuptor circa 30 min pana devin aurii.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu marmelada" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Piine speciala

Piine speciala

Se amesteca toate ingredientele inase obtine un aluat potrivit de tare,se lasa la crescut,se coace

3 voturi    2 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Cozonac floare de post

Cozonac floare de post

Dizolvăm drojdia în 50 ml apă călduță, adăugăm o linguriță de zahăr si o lăsăm

5 voturi    3 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Floare de colt (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2013

    Ce bine arata si sunt gustoase !!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • Aluat: 200g iaurt
  • 9 linguri zahar
  • 9 linguri ulei
  • 9 linguri de apa
  • un praf de copt
  • sare
  • faina cat cuprinde.
  • Umplutura: marmelada (puteti adauga orice altceva)

Raporteaza reteta

Retete
de PREDA ELENA
Savarina

Savarina

Se bat albusurile separat cu zaharul,apoi sa adauga galbenusurile amestecate cu putina sare,se

4 voturi    5 comentarii
1h
Prajituri
Ciorbita de pui

Ciorbita de pui

Carnea se transeaza si se spala bine si se pune la fiert,avand grija sa luam spuma in timpul procesului

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Biscuiti pentru ceai

Biscuiti pentru ceai

Se pune margarina la temperatura camerei, se adauga cele 2 oua, musli, zaharul, vanilia, nuca taiata

2 voturi    2 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Fara foto

Floare de colt (Chef de cuisine)

Ce bine arata si sunt gustoase !!!

Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Piinicele parfumate