autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Pateuri cu marmelada

Autor: PREDA ELENA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 aprilie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PREDA ELENA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 aprilie 2013

Ingrediente
Aluat: 200g iaurt, 9 linguri zahar, 9 linguri ulei, 9 linguri de apa, un praf de copt, sare, faina cat cuprinde., Umplutura: marmelada (puteti adauga orice altceva)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se amesteca iaurtul, apa, praful de copt, faina, zaharul, uleiul. Se framanta un aluat nu prea tare. Se intinde o foaie de 1 cm grosime si se taie patrate. Apoi, fiecare dintre acestea se franjureaza la un capat, formanad 5 fasii. Se pune marmelada si se ruleaza pana la franjuri, apoi fiecare fasie se aseaza peste rulou. Se procedeaza asa pana la final. Se da cu ou pe deasupra se da la cuptor circa 30 min pana devin aurii.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu marmelada" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Placinta cu foi fine

Placinta cu foi fine

Intr-o tava dreptunghiulara unsa cu un pic de ulei asezam hartia de copt apoi rulourile umplute.

1 vot    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu bacon si cascaval

Foietaj cu bacon si cascaval

Foietajul l-am scos din congelator si l-am lasat la dezghetat la temperatura camerei, pe un prosopel.

4 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Floare de colt (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2013

    Ce bine arata si sunt gustoase !!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • Aluat: 200g iaurt
  • 9 linguri zahar
  • 9 linguri ulei
  • 9 linguri de apa
  • un praf de copt
  • sare
  • faina cat cuprinde.
  • Umplutura: marmelada (puteti adauga orice altceva)

Raporteaza reteta

Retete
de PREDA ELENA
Savarina

Savarina

Se bat albusurile separat cu zaharul,apoi sa adauga galbenusurile amestecate cu putina sare,se

4 voturi    5 comentarii
1h
Prajituri
Ciorbita de pui

Ciorbita de pui

Carnea se transeaza si se spala bine si se pune la fiert,avand grija sa luam spuma in timpul procesului

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Biscuiti pentru ceai

Biscuiti pentru ceai

Se pune margarina la temperatura camerei, se adauga cele 2 oua, musli, zaharul, vanilia, nuca taiata

2 voturi    2 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Fara foto

Floare de colt (Chef de cuisine)

Ce bine arata si sunt gustoase !!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Painicele dulci