autor:

adnia

» » Aluaturi si Foietaje

Pateuri cu trei feluri de branza

Autor: adnia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adnia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 ianuarie 2013

Ingrediente
-1 pachet foietaj din comert, -75 gr. cascaval ras, -50 gr. telemea de vaca, -50 gr. cas, -2 oua, -1-2 linguri smantana, 1-2 linguri iaurt gras

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se lasa la dezghetat aluatul, apoi se intinde putin cu sucitorul, sa se uniformizeze, se taie patrate, apoi se umplu cu o lingurita din umplutura de branzeturi rase si amestecate cu 1 ou, iaurt si smantana. Patratele se ung pe margini cu ou batut pt. sigilare, apoi se indoaie pe diagonala, obtinand astfel niste triunghiuri frumoase. Pt. siguranta, sigilam marginile inca o data cu o furculita, astfel obtinand si un model. Se aseaza in tava, se ung cu celalalt ou batut si se pun in cuptorul incins (250 grade) pt. 15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu trei feluri de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Cozonac cu nuci, migdale si stafide

Cozonac cu nuci, migdale si stafide

Aluatul l-am facut in masina de paine. In cuva masinii se pun ingredientele in urmatoarea ordine:

3 voturi    2 comentarii
3h
Aluaturi si Foietaje
Painicele din faina de alac - grau spelt (in ebraica cosmin)

Painicele din faina de alac - grau spelt (in ebraica cosmin)

In oala mixerului punem faina cernuta drojdia uscata, zahar, ulei si cu forma de framantat pornim

1 vot    0 comentarii
20 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • -1 pachet foietaj din comert
  • -75 gr. cascaval ras
  • -50 gr. telemea de vaca
  • -50 gr. cas
  • -2 oua
  • -1-2 linguri smantana
  • 1-2 linguri iaurt gras

Raporteaza reteta

Retete
de adnia
Paine speciala de Craciun

Paine speciala de Craciun

Am amestecat toate ingredientele, cu exceptia nucilor si stafidelor, am format un aluat elastic,

2 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura fina cu blat de albus

Prajitura fina cu blat de albus

Am facut intai blatul: am bautut bine albusurile cu zahar, pana ce acesta s-a dizolvat si totul a

1 vot    1 comentariu
2h 30 min
Dulciuri diverse
Muffin Flowers

Muffin Flowers

Am amestecat totul rapid cu mixerul, apoi am turnat in noile mele forme spalate bine in prealabil

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Placinta pe lespede,ca la noi in Ardeal