autor:

adnia

» » Aluaturi si Foietaje

Pateuri cu trei feluri de branza

Autor: adnia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adnia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 ianuarie 2013

Ingrediente
-1 pachet foietaj din comert, -75 gr. cascaval ras, -50 gr. telemea de vaca, -50 gr. cas, -2 oua, -1-2 linguri smantana, 1-2 linguri iaurt gras

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Se lasa la dezghetat aluatul, apoi se intinde putin cu sucitorul, sa se uniformizeze, se taie patrate, apoi se umplu cu o lingurita din umplutura de branzeturi rase si amestecate cu 1 ou, iaurt si smantana. Patratele se ung pe margini cu ou batut pt. sigilare, apoi se indoaie pe diagonala, obtinand astfel niste triunghiuri frumoase. Pt. siguranta, sigilam marginile inca o data cu o furculita, astfel obtinand si un model. Se aseaza in tava, se ung cu celalalt ou batut si se pun in cuptorul incins (250 grade) pt. 15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu trei feluri de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Paine facuta in casa.

Paine facuta in casa.

Se amesteca toate ingredientele cu mixerul si apoi lasam coca astfel rezultata sa se odihneasca 15

12 voturi    6 comentarii
40 min
Aluaturi si Foietaje
Tartã de cirese (Tarte de Cerejas)

Tartã de cirese (Tarte de Cerejas)

Aluatul cel mai foosit in Portugalia pt. tarte, este cel tip sfãrâmicios (massa quebrada). 1)Preparã

9 voturi    10 comentarii
40 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • -1 pachet foietaj din comert
  • -75 gr. cascaval ras
  • -50 gr. telemea de vaca
  • -50 gr. cas
  • -2 oua
  • -1-2 linguri smantana
  • 1-2 linguri iaurt gras

Raporteaza reteta

Retete
de adnia
Paine speciala de Craciun

Paine speciala de Craciun

Am amestecat toate ingredientele, cu exceptia nucilor si stafidelor, am format un aluat elastic,

2 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura fina cu blat de albus

Prajitura fina cu blat de albus

Am facut intai blatul: am bautut bine albusurile cu zahar, pana ce acesta s-a dizolvat si totul a

1 vot    1 comentariu
2h 30 min
Dulciuri diverse
Muffin Flowers

Muffin Flowers

Am amestecat totul rapid cu mixerul, apoi am turnat in noile mele forme spalate bine in prealabil

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Saratele cu cascaval